
Bursa’nın İznik ilçesi Müşküle Mahallesi’nde, eski altyapı nedeniyle yıllardır yaşanan su baskınları ve içme suyu sorunları Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kökten çözülüyor.
Yapılan modern altyapı çalışmalarıyla mahalle, artık su kaynakları ve drenaj sistemleri açısından güvenli hale getirilecek.
BUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, Müşküle Mahallesi’ne kalıcı altyapı çözümü sağlamak için yeni içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarını kurdu.
Projenin ilk etabında hattın 3.500 metrelik bölümü tamamlandı. Çalışmaların tamamlanmasıyla mahalleye toplam 8.500 metre yeni altyapı hattı kazandırılmış olacak.
Müşküle Mahallesi Muhtarı Eren Erenoğlu, altyapı çalışmalarındaki hassasiyetleri nedeniyle Mustafa Bozbey ve BUSKİ ekiplerine teşekkür etti. Vatandaşlar, yıllardır bekledikleri hizmetin gelmesinden büyük mutluluk duyduklarını ve sorunların artık çözüleceğini belirtti.