İnegöl'de otomobilin motoruna sıkışan tavuk kurtarıldı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Feti Aydın aracının motorunda garip sesler fark etti. Kaputu açtığında motor bölümünde sıkışmış bir tavuk gördü. Tavuğu dikkatle çıkaran Aydın, şaşkınlığını dile getirdi. Olay mahallede hayret uyandırdı.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2025 19:12
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2025 19:12

Bursa’nın İnegöl ilçesine bağlı Ortaköy Mahallesi’nde ilginç bir olay yaşandı. Aracından gelen garip sesleri fark eden Feti Aydın, otomobilinin motor bölümünü kontrol ettiğinde şaşırtıcı bir manzarayla karşılaştı.

Kaputu açan Aydın, motor bölmesinde sıkışmış bir tavuğun olduğunu gördü. Büyük bir dikkatle hareket eden Aydın, tavuğu zarar görmeden bulunduğu yerden çıkarmayı başardı.

Yaşadığı şaşkınlığı dile getiren Aydın, “Motor kısmından ses gelince bir sorun var sandım. Kaputu açtığımda içeride bir tavuk görünce doğrusu neye uğradığımı şaşırdım,” dedi.

Tavuk, herhangi bir yara almadan kurtarılırken, olay mahallede kısa sürede merak konusu oldu.