
İnegöl Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Ekim ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında izleyicilere keyifli bir gece yaşatacak. Üstün Dökmen’in kaleme aldığı ve Volkan Derman’ın yönetmenliğini üstlendiği “Komşu Köyün Delisi” adlı tiyatro oyunu, 24 Ekim Cuma günü saat 20.00’de Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezi’nde sahnelenecek.
Kültür sanat etkinlikleriyle İnegöl’ün sosyal yaşamına renk katmaya devam eden belediye, bu kez kahkaha dolu bir komedi oyununu tiyatroseverlerle buluşturuyor. Oyun, hem eğlendirici hem düşündürücü hikayesiyle izleyicilere unutulmaz bir akşam vaat ediyor.
ÜCRETSİZ BİLETLER 22 EKİM’DE SATIŞTA
Etkinliği ücretsiz izlemek isteyen sanatseverler, 22 Ekim Çarşamba günü saat 09.00’dan itibaren biletinial.com üzerinden biletlerini temin edebilecek.
İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, tüm vatandaşları tiyatro gösterisine davet ederek şunları söyledi: “Her ay düzenlediğimiz kültür sanat etkinlikleriyle şehrimizi sanatla iç içe yaşamaya teşvik ediyoruz. ‘Komşu Köyün Delisi’ de bu anlamda hem gülümsetecek hem de düşündürecek bir oyun. Tüm hemşehrilerimizi bu keyifli akşama bekliyoruz.”