
Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Ahmet Özkul, geçtiğimiz hafta hastanede gerçekleştirilen ve yurt dışından ile Güney Marmara’dan ortopedi ve travmatoloji uzmanlarının yoğun ilgi gösterdiği Skafoid Kemiği Sempozyumu’nun ardından, sempozyumu düzenleyen Prof. Dr. Tufan Kaleli’ye teşekkür ziyaretinde bulundu.
ÖZKUL’DAN BİLİMSEL FAALİYET VURGUSUUzm. Dr. Ahmet Özkul, dünyaca tanınmış kadın el bileği cerrahı Fransız doktor Ahlam Arnaout'un katılımıyla üç oturumda toplam 16 bildirinin sunulduğu sempozyumun başarılı bir şekilde tamamlandığını söyledi.
Hayat Hastanesi olarak bilimsel ve akademik çalışmalara büyük önem verdiklerini vurgulayan Uzm. Dr. Özkul, kamu yararı, değerlerimiz, ülkemiz ve sağlığımız için benzer çalışmaların sürdürülerek bu tür faaliyetlerin geleneksel hale getirilmesinin arzu edildiğini dile getirdi.