Bursaspor’un üyelik kampanyasına önemli destek!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Yankı İçöz ve CHP Bursa Gençlik Kolları Başkanı Berkcan Bora, Bursaspor’un üyelik seferberliğine destek verdi.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2025 15:27
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2025 15:27

Bursaspor’un başlattığı üyelik seferberliği kampanyasına destek her geçen gün büyüyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Yankı İçöz ve CHP Bursa Gençlik Kolları Başkanı Berkcan Bora, kulübe ziyarette bulunarak kampanyaya katıldı.

Bursaspor Kulübü Başkanı Enes Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İçöz ve Bora’ya desteklerinden dolayı teşekkür etti. Çelik, tüm Bursaspor taraftarlarını kulübe üye olmaya davet ederek, camianın birlik ve beraberlik içinde kulübe sahip çıkmasının önemine vurgu yaptı.

Bursaspor’un geleceğine katkı sağlamak ve kulüp çatısı altında daha güçlü bir birliktelik oluşturmak adına başlatılan üyelik seferberliği, şehir genelinde büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş Genel Müdürü Sn.Yankı İçöz ve CHP Bursa Gençlik Kolları Başkanı Sn.Berkcan Bora kulübümüze gelerek üyelik seferberliği kampanyamıza katılım sağlamışlardır. Kendilerine şahsım ve kulübümüz adına teşekkür ediyor, tüm taraftarlarımızı… pic.twitter.com/qH9hvObNEq

— Enes Çelik (@EnsCelik16) February 14, 2025