
Bursa yol durumu | Ankara-Bursa yolunda çalışma, trafiğe kapatılacak! 28 Mayıs 2025… Sürücülerin seyahat planlarını yaparken dikkat etmesi gereken önemli bir uyarı Karayolları Genel Müdürlüğü'nden (KGM) geldi. KGM'nin son bültenine göre, ülke genelinde kapsamlı yol bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor. Bu çalışmaların en yoğun olduğu bölgelerden biri de Bursa. Sürücülerin, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları, hız limitlerine riayet etmeleri ve çalışma yapılan alanlarda daha dikkatli olmaları önemle rica edildi. Bursa yol durumu | Ankara-Bursa yolunda çalışma, trafiğe kapatılacak! 28 Mayıs 2025…
BURSA YOL DURUMU | ANKARA-BURSA YOLUNDA ÇALIŞMA, TRAFİĞE KAPATILACAK! 28 MAYIS 2025…Karayolları Genel Müdürlüğü’nün yayınladığı bültende trafiğe kapatılacak yollar şöyle;
İnegöl-Bozüyük Devlet yolunun Ankara-Bursa istikameti 23-28 km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılarak, trafik akışı Bursa-Ankara istikametinden iki yönlü olarak verilmektedir.
İzmit-Yalova yolunun 38-39 km.leri arasında 22:00-06:00 saatleri arasında bakım onarım çalışmaları yapılacaktır. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.
Ankara-Bala-Karakeçili yolunun 42-48.km.leri arasında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Bala-Karakeçili-Kaman istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
Aydıncık-Silifke yolunun 54-57.km.leri arasında (Taşucu-Boğsak Mevkiileri arası) yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
Karaman-Ermenek yolunun 50-76. ve 82-93.km.leri arasında yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
Denizli- Serinhisar yolunun 24-33 km"leri. arasında yol yapım ve Kavşak çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
Kürtün-Torul yolunun 16-45.km.leri arasındaki muhtelif kesimlerde yol şevi temizlik çalışması nedeniyle trafik kısa sürelerle ulaşıma kapatılmak suretiyle tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.
Karabük-Eskipazar yolunun 34-35.km.leri arasında bulunan Eskipazar Mermer Kavşağında düzenleme çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
Nevşehir-Aksaray yolunun 10-12.km.leri arasında yol yapım çalışması olduğundan ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
Tosya-Osmancık yolunun 41-46.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.