
Bursa'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu sporla zirveye çıktı. Yıldırım Belediyesi tarafından Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nde düzenlenen İller Arası Serbest Stil U-10 ve U-12 Yaş Cumhuriyet Kupası’na 15 ilden 350 sporcu katıldı. Yıldırımlı minik güreşçiler, çıktıkları müsabakalarda büyük bir başarı göstererek 12 madalya kazandı.
TAKIM HALİNDE ŞAMPİYONLUK GURURUYıldırımlı sporcuların gösterdiği performans, Yıldırım Belediyespor’u turnuva sonunda takım halinde şampiyon yaparken, izleyenlere unutulmaz bir Cumhuriyet Bayramı coşkusu yaşattı.
Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, şampiyon sporcuları ve organizasyona katkı sağlayan herkesi tebrik ederek şunları söyledi:
“Cumhuriyetimizin 102. yılını büyük bir gururla kutlarken, bu ruhu geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızla paylaşmak bizim için büyük bir mutluluk. Sporu sadece bir yarış olarak değil; disiplin, ahlak ve kardeşlik bilinciyle yetişen genç nesillerin gelişim alanı olarak görüyoruz. Tüm sporcularımızı, antrenörlerimizi ve ailelerini yürekten kutluyorum.”
Turnuva, Yıldırım’da Cumhuriyet coşkusunun genç nesillere aktarıldığı anlamlı bir organizasyon olarak hafızalarda yerini aldı. Başkan Yılmaz, sözlerini “Milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlarken, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu toprakları bize vatan kılan tüm aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum” ifadeleriyle tamamladı.