Bursa Vekili Emel Gözükara Durmaz’a yeni görev

AK Parti Bursa Milletvekili Emel Gözükara Durmaz, Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı olarak atandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ercan'ın onayıyla getirilen yeni görevini sosyal medyadan duyuran Durmaz, teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 10.02.2025 21:11
Haber Güncellenme Tarihi: 10.02.2025 21:11

AK Parti Bursa Milletvekili Emel Gözükara Durmaz, AK Parti Kadın Kolları Merkez Yürütme Kurulu’nda yeni bir göreve getirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ve AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Tuğba Işık Ercan’ın onayıyla, Durmaz’ın Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı olarak görevlendirildiği açıklandı.

Yeni görevini sosyal medya hesabından duyuran Durmaz, “AK Kadınlarla birlikte Türkiye Yüzyılı’nı Kadınların Yüzyılı yapmak için durmadan, yorulmadan çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Durmaz, bu önemli görevin AK Parti teşkilatına ve ülkeye hayırlı olmasını dileyerek teşekkürlerini iletti.