
Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde her gün binlerce kişinin kullandığı merkez köprüde ortaya çıkan manzara, vatandaşların tepkisini çekmeye devam ediyor. Köprü üzerindeki “Mustafakemalpaşa Belediyesi” yazısının harflerinin büyük ölçüde dökülmüş olması, ilçede bakımsızlık tartışmalarını yeniden gündeme getirdi.
İlçenin en işlek noktalarından biri olan köprüdeki bu görüntü, hem yerli halk hem de ilçeden geçen ziyaretçiler tarafından olumsuz karşılanıyor.
İlçe sakinleri, söz konusu görüntünün kısa süreli bir sorun olmadığını, aylardır herhangi bir onarım yapılmadan bırakıldığını ifade ediyor. Vatandaşlar, durumun sadece estetik bir eksiklik olmadığını, aynı zamanda hizmet eksikliğini de gözler önüne serdiğini belirtiyor.
Merkezdeki bu görüntünün, ilçenin genel durumu hakkında olumsuz bir izlenim oluşturduğunu dile getiren vatandaşlar, yetkililerden çözüm bekliyor.
“ARKA MAHALLELERİ DÜŞÜNEMİYORUZ”Köprüdeki yazının tahrip olmuş haliyle bırakılmasına tepki gösteren ilçe sakinleri, durumu sert sözlerle eleştiriyor. Vatandaşlar, “İlçenin merkezindeki köprü bu haldeyse arka mahalleleri düşünmek bile istemiyoruz” diyerek tepkilerini dile getirdi.
Bölge halkı, bu durumun yalnızca bir bakım sorunu değil, aynı zamanda ilgisizlik ve denetimsizlik göstergesi olduğunu ifade ediyor.
Mustafakemalpaşa sakinleri, ilgili kurumların sessizliğine de tepki göstererek çözüm çağrısında bulunuyor. Vatandaşlar, sadece hizmet değil, yaşadıkları ilçeye daha fazla değer verilmesini istediklerini belirtiyor.
İlçede yaşanan bu görüntü kirliliğinin giderilmesi için herhangi bir resmi açıklama yapılmazken, gözler belediye ve ilgili kurumların atacağı adımlara çevrildi.