
Bahattin Arslan Camii karşısı, Tandoğan Caddesi girişi ve İtfaiye Binası çevresi olmak üzere üç ayrı noktada ücretsiz otopark oluşturma çalışmaları başlatıldı. Belediye ekipleri, vatandaşların kullanımına sunulacak alanların düzenlenmesi için harekete geçti.
Düzenlemelerin bitmesiyle, bölgedeki sürücülere toplam 40 araç kapasiteli ücretsiz otopark imkanı sağlanacak.
BAŞKAN TABAN ÇALIŞMALARIN YAPILDIĞI BÖLGEDEBelediye Başkanı Alper Taban, Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi yönetimi ve meclis üyeleriyle çalışmaları yerinde takip etti.
Çalışmalar kapsamında civardaki işyeri sahipleriyle yapılan istişarelerde, projenin hem esnafın hem de mahalle sakinlerinin otopark ihtiyaçlarını karşılayacağı, kamusal alanların ise daha verimli değerlendirileceği ifade edildi.