
Bursa Gürsu’da zabıta ve Gürsu İlçe Tarım Müdürlüğü iş birliğiyle gerçekleştirilen denetimlerde, ilçede faaliyet gösteren fırın, market ve diğer işletmelerin hijyen koşulları ve gıda güvenliği detaylı şekilde incelendi.
Denetimlerde, ürün etiketleri, gıdaların saklama koşulları ve genel hijyen standartları titizlikle kontrol edildi. Toplamda 10 işletmede yapılan incelemeler sonucunda, kurallara uymayan bir işletmeye idari işlem uygulandı.
ZABITA MÜDÜRÜ ÇOBAN’DAN AÇIKLAMADenetimleri koordine eden Zabıta Müdürü İbrahim Çoban, vatandaş şikayetlerinin dahi en ince ayrıntısına kadar değerlendirildiğini belirterek, “Amacımız ilçemizdeki işletmelerin hijyen ve gıda güvenliği standartlarını yükseltmek, vatandaşlarımızın sağlığını korumaktır” dedi.