Bursa'da sulama göletinde acı son! Cansız bedenine ulaşıldı

Bursa’nın Büyükorhan ilçesinde arkadaşlarıyla birlikte sulama göletine giren 19 yaşındaki genç, bir süre sonra gözden kayboldu. Ekiplerin yaptığı arama çalışmaları sonucu çocuğun cansız bedenine ulaşıldı.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2026 19:59
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2026 19:59

Bursa’nın Büyükorhan ilçesinde serinlemek için sulama göletine giren 19 yaşındaki genç hayatını kaybetti. Olay, ilçeye bağlı Aktaş Mahallesi’nde bulunan sulama göletinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre Mustafa isimli genç, arkadaşlarıyla birlikte yüzmek amacıyla gölete girdi. Bir süre sonra Mustafa’nın suda kaybolduğunu fark eden arkadaşları büyük panik yaşadı.

EKİPLER SEFERBER OLDU

Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi üzerine bölgeye AFAD, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ayrıca Bursa’dan deniz polisi dalgıç ekipleri de arama çalışmalarına destek vermek için olay yerine gönderildi.

Gölette geniş çaplı çalışma başlatan ekipler, su altında yaptıkları aramalar sonucunda talihsiz çocuğun cansız bedenine ulaştı.

GÖLETTE HÜZÜNLÜ BEKLEYİŞ

Olay sırasında gölet çevresinde toplanan yakınları ve mahalle sakinleri, arama çalışmalarını endişeyle takip etti. Acı haberin gelmesiyle bölgede büyük üzüntü yaşandı.

Sudan çıkarılan çocuğun cenazesi, gerekli incelemelerin ardından otopsi işlemleri için morga kaldırıldı. Olayla ilgili jandarma ekipleri tarafından soruşturma başlatıldığı öğrenildi.