
Bursa’da yakın çevre yolunda korku dolu anlar yaşandı. 11 Eylül Bulvarı üzerinde seyir halindeki bir otomobilin lastiği bilinmeyen bir nedenle patladı. Lastik patlamasının ardından direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, aracı kontrol edemeyince otomobil orta refüjü aşıp karşı şeride fırladı.
Faciadan dönülen olay, saniye saniye araç kamerasına yansıdı. Karşı yönden gelen başka bir otomobilin araç içi kamerası, yaşanan kazayı anbean kaydetti. Görüntülerde, lastiği patlayan otomobilin büyük bir hızla şeridi geçtiği ve o sırada karşı şeritte seyir halinde olan araçların kazadan kıl payı kurtulduğu görülüyor. Kazayı kaydeden araçtaki vatandaşların korku dolu tepkileri de ses kayıtlarına yansıdı.
Olayda şans eseri kimse yaralanmadı. Lastiği patlayan otomobilde yalnızca maddi hasar meydana gelirken, karşı şeritteki araçlar olası bir zincirleme kazayı saniyelerle atlatmış oldu.