
Su kesintilerinin, yürütülen bakım ve onarım çalışmaları ile olası teknik arızalardan kaynaklanabileceği belirtildi.
Bursa’da kesintiden etkilenecek ilçe ve mahalleler ise şöyle açıklandı:
Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı Hamzabey, Atariye, Vıraca, Şevketiye, Şerefiye ve Yüzbaşı Sabribey mahalleleri çevresinde planlı su kesintisi yapılacağı duyuruldu.
Yetkililerden yapılan açıklamaya göre, 27 Aralık 2025 – 7 Ocak 2026 tarihleri arasında, 09.00 ile 18.00 saatleri arasında muhtelif cadde ve sokaklarda zaman zaman su kesintisi yaşanacak. Çalışmalar kapsamında kesintinin başlangıç tarihi 27 Aralık 2025 saat 09.00, bitiş tarihi ise 7 Ocak 2026 saat 18.00 olarak planlandı.
Vatandaşların, belirtilen tarih ve saatler arasında yaşanabilecek su kesintilerine karşı gerekli tedbirleri almaları istendi.