
Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde trafikte yürekleri ağza getiren bir olay yaşandı. İzmir Yolu Caddesi üzerinde seyir halindeki TOFAŞ marka otomobil, iki aracın arasından makas atarak geçmeye çalıştı. Sürücünün tehlikeli manevrası, az kalsın büyük bir kazaya yol açıyordu.
Görüntülerde, seyir halindeki TOFAŞ sürücüsünün bir anda gaza yüklenerek iki aracın arasına daldığı ve şerit değiştirirken diğer araçlara teğet geçtiği anlar yer aldı. Ölümle burun buruna gelinen o saniyelerde hem araç içindeki yolcular hem de diğer sürücüler büyük panik yaşadı.
Makas atan sürücüye diğer araçlardaki sürücüler korna çalarak tepki gösterdi. O anlar bir başka araçtaki yolcunun araç içi kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
BURSA’DA ÖLÜMÜNE MAKAS ATAN SÜRÜCÜ KAMERADA! Bursa’da seyir halindeyken iki aracın arasına makas atan TOFAŞ sürücüsü, faciayı kıl payı atlattı. Ölümle burun buruna gelinen o anlar araç kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.https://t.co/I4HXxyiwvV#Bursa pic.twitter.com/ahpXnU0L1t
— Bursa Hayat (@bursahayatcomtr) June 3, 2025