
Bursa İnegöl’de bir okul müdürü, öfkelenerek öğrencisini herkese açık alanda darp etti.
O anlar kameraya yansırken, öğrencinin ailesinin şikayeti üzerine İl Milli Eğitim Müdürlüğü müdürü görevden aldı.
İnegöl Yeniceköy Mahallesi’ndeki Ömer Osman Çağlayan Ortaokulu’nda cuma günü bir şiddet olayı yaşandı.
Okul Müdürü Mustafa Ç., 11 yaşındaki Muhammed K.’yı sırada beklerken darp etti. Olay anı amatör kamera ile kaydedildi, öğrenci ailesine haber verdi ve aile müdürden şikayetçi oldu.
Soruşturma sürüyor.
Yaşananları anlatan 11 yaşındaki öğrenci Muhammed Emin K., "O beni durduk yere dövdü. Kafa attı, fırlattı ‘Seni buraya gömerim, herkes burada ahlakını bilecek' dedi. Çocuğa el hareketi yaptım zannetti. Okula gitmeyeceğim. O beni dövecek ben kendimi savunamayacağım, sonra disiplin verecek tutanak tutacak ben gitmem okula." şeklinde konuştu.
“11 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUMU KALDIRIP VURMUŞ”Baba Nihat Koca (49), "Cuma günü işten eve geldim. Hanım bana ‘Muhammed'i dövmüşler' dedi. Ben çocuklar arasında olmuş sandım. Sonra bana okul müdürü ‘Muhammed'i dövmüş' dediler. Öğretmendir kızmıştır dedim. Daha sonra bana video geldi. Videoya bakınca zaten aklım başımdan gitti. 11 yaşındaki çocuğumu kaldırmış vurmuş. Kafası taşa gelse ne olacak? Ben çocuğumu öğretmenlere emanet ediyorum. Öğretmen bunu yapsa sokaktaki vatandaş kim bilir neler yapar." diyerek olayı anlattı.
Okuldaki şiddet iddiaları ve kameraya yansıyan görüntüler üzerine İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Mustafa Ç.’yi görevden aldı.