Bursa'nın Nilüfer ilçesindeki Abdurrahman Vardar İlkokulu’nda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında özel bir an yaşandı. Özel eğitim sınıfı öğrencisi, sahneye öğretmeniyle birlikte çıkarak arkadaşlarıyla hazırladığı gösteriyi sergiledi.
Kutlamalara katılan veliler ve öğretmenler tarafından büyük ilgiyle izlenen gösteride, minik öğrencinin en büyük destekçisi sınıf öğretmeni İzzet Kaçmaz oldu. Öğrencisinin elini bir an olsun bırakmayan Kaçmaz, sahnede gösteri boyunca ona eşlik etti. Öğrenciyle birlikte aynı heyecanı paylaşan öğretmen, izleyenlere hem 23 Nisan coşkusunu hem de eğitimin sevgiyle nasıl bütünleştiğini gösterdi.
Sahnedeki bu duygu dolu anlar, katılımcılar tarafından ayakta alkışlandı. Öğretmen ve öğrencinin el ele verdiği anlar, izleyicilerin kalbine dokundu ve sosyal medyada da kısa sürede ilgi gördü.
Abdurrahman Vardar İlkokulu yetkilileri, özel eğitim sınıfındaki öğrencilerin sosyal etkinliklerde aktif yer almasını önemsediklerini belirterek, öğretmen İzzet Kaçmaz’a örnek davranışı için teşekkür etti.