
Bursa’nın Osmangazi ilçesinde ilginç bir olay yaşandı. Şehreküstü Metro İstasyonu’nun alt geçidinde yere uzanıp uyuyan bir şahıs, çevredeki vatandaşların ve güvenlik görevlilerinin dikkatini çekti. Alkollü olduğu anlaşılan şahıs, tüm uyarılara rağmen yerinden kalkmak istemedi.
Güvenlik görevlileri tarafından defalarca uyarılan şahıs, “Ben neredeyim, bırakın yatayım” şeklindeki ifadesiyle direnç gösterdi. O anlar cep telefonu kameralarıyla kaydedilirken, çevreden geçen vatandaşlar şaşkınlık içinde olan biteni izledi.
Güvenlik görevlilerinin, “Polis çağıracağız” sözlerine karşılık ise şahıs, “Aman çağır be!” diyerek karşılık verdi. Yaşanan ilginç diyaloglar sosyal medyada kısa sürede gündem olurken, şahsın olay yerinden güvenlik personeli tarafından uzaklaştırıldığı öğrenildi.