Bursa'da korkutan yangın! Dört dükkan kullanılamaz hale geldi

Bursa'da otomotiv yedek parça satışı yapılan bir iş yerinde çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek bitişikteki üç dükkana daha sıçradı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, alevler ekiplerin yoğun müdahalesi sonucu kontrol altına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2025 08:50
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2025 08:50

Bursa'nın Osmangazi ilçesi Küplüpınar Mahallesi’nde bulunan otomotiv yedek parça dükkanında yangın çıktı.

Alevler kısa sürede büyüyerek yan taraftaki üç iş yerine daha sıçradı.

Olay yerine sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibinin yaklaşık bir saatlik müdahalesiyle yangın kontrol altına alınırken, toplam dört iş yerinde ciddi maddi hasar meydana geldi.

YANGIN NEDEN ÇIKTI?

İddialara göre, yasaklı madde kullanan iki kişi, iş yerinin yanındaki boş alanda ateş yaktı.

Kontrolsüz şekilde büyüyen alevler, kısa sürede otomotiv yedek parça satışı yapılan iş yerine sıçrayarak yangına neden oldu.

BURSA’DA 4 DÜKKAN ALEVLERE TESLİM OLDUBursa’da otomotiv yedek parça satışı yapılan bir iş yerinde çıkan yangın, bitişiğindeki 3 dükkana daha sıçradı. Alevler, itfaiye ekiplerinin yoğun müdahalesiyle söndürüldü.https://t.co/x9drZmgZ2n#Bursa pic.twitter.com/zBWnHXuI65

— Bursa Hayat (@bursahayatcomtr) October 6, 2025