Bursa'da kazaya neden olup olay yerinden kaçtı: 4 yaralı!

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde, başka bir aracın sıkıştırması sonucu kontrolden çıkan otomobil demir bariyerleri aşarak takla attı. Kazada 4 kişi yaralanırken, kazaya sebebiyet verdiği ve alkollü olduğu iddia edilen sürücü olay yerinden kaçtı. Kaza anı çevredeki güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2026 08:50
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2026 08:50

Olay, saat 03.00 sıralarında Merkez Osmangazi ilçesi Gaziakdemir Mahallesi Mudanya Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sürücüsünün kimliği henüz tespit edilemeyen 06 AS 0894 plakalı otomobil, seyir halindeyken Eren D. yönetimindeki 35 HE 2506 plakalı aracı sıkıştırdı. Sıkıştırmanın etkisiyle direksiyon hakimiyeti kaybedilen araç, yol kenarında bulunan demir bariyerleri aşarak takla attı.

YARALILAR VATANDAŞLARIN YARDIMIYLA ÇIKARILDI

Kazayı gören çevredeki vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Takla atan araç içerisinde sıkışan sürücü Eren D. ile yolcular Ferhat N., Furkan K. ve Emre K., çevredekilerin müdahalesiyle araçtan çıkarıldı. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan 4 yaralı, ambulanslarla çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

KAÇAN SÜRÜCÜ İÇİN İNCELEME BAŞLATILDI

Kazaya neden olduğu iddia edilen 06 AS 0894 plakalı otomobilin sürücüsü, kazanın ardından aracıyla birlikte olay yerinden firar etti. Sürücünün alkollü olduğu öne sürüldü.

Aracın sıkıştırılma ve takla atma anları ise bölgedeki bir güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi. Polis ekipleri, kazayla ilgili geniş çaplı inceleme ve kaçan sürücüyü yakalama çalışması başlattı.