
Serginin açılışı Mudanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Topal , Şube Müdürleri Nadir Kızılay ,Mehmet Ali Dursun ve Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Aydın Narin’in katılımıyla yapıldı.
‘ÖĞRENCİLERİMİZİN HAYAL GÜCÜNÜ YANSITIYOR’Okul Müdürü Bayram Yılmaz, öğrencilerin sanatsal yeteneklerinin gelişiminin, onların hayal gücünün ve estetik anlayışlarının ortaya çıkmasında büyük rol oynadığını vurguladı.
Serginin, her bir öğrencinin iç dünyasını ve yaratıcılığını özgürce ifade ettiği önemli bir platform olduğunu belirtti. Yılmaz, bu tür sanatsal etkinliklerin, öğrencilerin özgüvenlerini artırmanın yanı sıra, problem çözme becerilerini ve eleştirel düşünme yetilerini geliştirmelerine de katkı sağladığını söyledi.
Ayrıca sanat eğitiminin çocukların kişisel ve sosyal gelişiminde vazgeçilmez bir yere sahip olduğuna inandığını ifade eden Yılmaz, bu inanç doğrultusunda her yıl benzer etkinliklere destek vermeye devam edeceklerini dile getirdi.
Sanatın, öğrencilerin kendilerini ifade etmeleri ve duygusal zekalarını güçlendirmeleri açısından kritik önemde olduğunu belirterek, bu tür projelerin eğitim sürecinin ayrılmaz bir parçası olarak görülmesi gerektiğini sözlerine ekledi.