Bursa’da feci kazada anne ve 3 çocuğu ölümden döndü

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde kontrolden çıkan bir otomobil, yol kenarındaki duvarı aşarak apartman bahçesine uçtu. Kazada sürücü kadın ile araçta bulunan 3 çocuğu ölümden dönerken, yaralanan iki çocuk hastaneye kaldırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2026 19:13
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2026 19:13

Kaza, Orhangazi ilçesi Arapzade Mahallesi Arkaltı Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, B.K. (36) yönetimindeki 16 BKD 435 plakalı otomobil, kavşağı geçtikten sonra henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıktı.

Savrulan otomobil, yol kenarındaki duvarı aşarak bir apartmanın bahçesine uçtu. Büyük bir hızla apartmana çarparak duran araç hurdaya dönerken, kazayı gören vatandaşlar durumu hemen sağlık ekiplerine bildirdi.

VATANDAŞLAR YARALI ÇOCUKLAR İÇİN SEFERBER OLDU

Kazada otomobilde bulunan sürücü kadın ile 3 oğlu büyük tehlike atlattı. Araç içerisinde yaralı halde bulunan 8 ve 9 yaşlarındaki iki çocuk, çevredeki vatandaşların yardımıyla araçtan çıkarıldı.

İhbar üzerine olay yerine ambulans ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından yaralanan çocuklar, Orhangazi Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

ÇOCUKLARIN SAĞLIK DURUMU İYİ

Hastanede tedaviye alınan iki çocuğun sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Kazayı hafif yaralarla atlatan anne ve diğer çocuğun da sağlık kontrollerinden geçirildiği bildirildi.

MAHALLE SAKİNLERİNDEN KASİS TALEBİ

Kaza sonrası bölgede inceleme başlatılırken, polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Vatandaşlar, özellikle sürücülerin hızını azaltması için bölgeye hız kesici kasis yapılması gerektiğini ifade etti.