
Bursa-Ankara Karayolu’nun Kestel geçişinde gece yarısı hareketli dakikalar yaşandı. Saat 23.50 sularında meydana gelen olayda, iki aracın kavşakta kontrolsüz şekilde birleşmesi sonucu can pazarı yaşandı.
Kaza, Kale Mahallesi Kurtuluş Caddesi ile Ankara Yolu Caddesi'nin kesiştiği kavşakta gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Kurtuluş Caddesi’nden ana yola katılım yapmak isteyen İbrahim B. yönetimindeki 16 ADU plakalı otomobil, şehir merkezi istikametine seyir halinde olan Muharrem Koyunoğlu idaresindeki 16 GN plakalı araçla çarpıştı.
SAĞLIK EKİPLERİ ZAMANLA YARIŞTIÇarpışmanın şiddetiyle her iki araçta da büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, araçlardaki 4 kişi yaralandı. Olay yerine kısa sürede ulaşan sağlık ekipleri; sürücü İbrahim B. ile araçlarda yolcu olarak bulunan Seda Koyunoğlu, Süleyman Atar ve Gürsel Bal’a ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı.
Hastaneye sevk edilen yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Polis ekipleri, kazayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.