Bursa'da endişeli bekleyiş! 18 yaşındaki Levent'ten 2 gündür haber yok

Bursa’nın Nilüfer ilçesi Görükle Mahallesi’nde yaşayan 18 yaşındaki Levent Çelik, Cumartesi akşamı işten çıktıktan sonra kayboldu. Ailesi genç için endişeli bekleyişini sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2026 21:32
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2026 21:32

Bursa’nın Nilüfer ilçesine bağlı Görükle Mahallesi’nde yaşayan 18 yaşındaki Levent Çelik’ten Cumartesi günü saat 20.30’dan bu yana haber alınamıyor. İşten çıktıktan sonra evine dönmeyen genç, ailesi tarafından kayıp olarak aranıyor.

AİLENİN ENDİŞELİ BEKLEYİŞİ

Oğullarından haber alamayan aile, kendi imkanlarıyla arama çalışmalarına başladı. Anne Münire Çelik ve ağabeyi, iki gündür mahalle ve çevresinde gitmedik yer bırakmadıklarını ifade etti. Ailenin açıklamasına göre, Levent’in çalıştığı iş yerine de gidilmiş, ancak genç işe gelmemiş. Anne Münire Çelik’in büyük üzüntü yaşadığı öğrenildi.

YARDIM ÇAĞRISI

Levent Çelik’i gören veya yerini bilen vatandaşların durumu güvenlik birimlerine bildirmesi istendi. Ailenin umutlu bekleyişi devam ederken, güvenlik birimleri de arama çalışmalarını sürdürüyor.