Bursa Büyükşehir Belediyesi ve BUSKİ, 22 Mart Dünya Su Günü vesilesiyle suyun doğru kullanımı konusunda anlamlı bir etkinliğe imza attı. Program BUSKİ Genel Müdürlüğü binasında gerçekleştirildi.
AMAÇ FARKINDALIK OLUŞTURMAKBursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Aydın Saldız ve BUSKİ Genel Müdürü Mehmet Ercihan Subaşıoğlu'nun katıldığı etkinlikte, su tasarrufu ve doğru su kullanımı konularında farkındalık oluşturulmaya çalışıldı.
Etkinlikler, 'Buzulların korunması' konulu resim sergisiyle başladı ve ilkokul çocuklarına verilen su tasarrufu semineri ile sürdü.
Seminerin sonunda ise çocuklar, su tasarrufu konulu şarkılarla katılımcılara mesaj verdi.
Programın sonunda, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Aydın Saldız ve BUSKİ Genel Müdürü Mehmet Ercihan Subaşıoğlu, etkinliğe katılan öğrencilere hediye takdiminde bulundu.