
Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde bugün meydana gelen 4.9 büyüklüğündeki deprem, çevre şehirlerde olduğu gibi Bursa’da da hissedildi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından paylaşılan verilere göre yaşanan deprem, özellikle Bursa’nın İnegöl ilçesinde kısa süreli paniğe yol açtı.
İnegöl’de bir işletmenin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, sarsıntının başladığı anda içeride bulunan vatandaşların panikle dışarı koştuğu görüldü. İş yerindeki müşterilerin ve çalışanların yaşadığı tedirginlik anbean kayda geçti.
Bursa’da deprem paniği anbean kamerada!Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde meydana gelen 4.9 büyüklüğündeki deprem, Bursa ve çevre illerde de hissedildi. https://t.co/kklyPGC0Jp#Bursa #deprem #balıkesir #sındırgı pic.twitter.com/ABKmqD3Csk
— Bursa Hayat (@bursahayatcomtr) November 3, 2025Kent genelinde kısa süreli endişe yaratan deprem nedeniyle herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı öğrenildi. Yetkililer, sarsıntı sonrası olumsuz bir ihbarın bulunmadığını belirtirken, vatandaşlara olası artçılara karşı tedbirli olmaları konusunda uyarıda bulundu.
Deprem, İstanbul, Balıkesir, Manisa, İzmir ve Bursa başta olmak üzere birçok şehirde hissedildi.