
Bursa'nın İnegöl ilçesine bağlı Yeni Mahalle Akpınar Caddesi’nde gece saat 01.00 sıralarında ilginç bir olay yaşandı. İddiaya göre, 63 yaşındaki Adnan Y., daha önce aralarında tartışma bulunan damadı Okan B.'nin (36) aracını çalışır halde görünce harekete geçti.
Okan B.’nin 35 BTV 420 plakalı otomobilinin anahtarı üzerinde bulunuyordu. Aracı gören Adnan Y., aracın içine binip hızla uzaklaşmaya başladı. O anlara tanıklık eden damat, büyük bir şaşkınlıkla aracın arkasından koşmaya başladı. Ancak kaçış kısa sürdü.
200 METRE İLERİDE TARLAYA UÇTUAdnan Y. yönetimindeki otomobil, olay yerinden yaklaşık 200 metre uzaklıkta yoldan çıkarak tarlaya uçtu. Kazada hafif şekilde yaralanan sürücü için sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen ambulansla Adnan Y., İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Kazada hafif yaralanan baba ve damat, tedavinin ardından ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili olarak ekipler soruşturma başlattı.