
Bursa'nın Mudanya ilçesi Güzelyalı Siteler Mahallesi’nde Orhangazi Caddesi üzerinde gece saat 21.53 sıralarında meydana gelen trafik kazasında 2’si ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı. Kavşakta yaşanan çarpışmanın aşırı hız ve dikkatsizlikten kaynaklandığı belirtildi.
Edinilen bilgilere göre, Orhangazi Caddesi yönünde seyir halinde olan Şamil P. (22) idaresindeki 19 BF 405 plakalı araç, kavşağa yaklaştığı sırada Yemen Caddesi’nden kontrolsüz şekilde çıkan 11 SF 414 plakalı otomobille çarpıştı. İkinci aracın sürücüsü Enes Samet V. (19) iddiasına göre hızını düşürmeden kavşağa girdi ve çarpışma kaçınılmaz oldu.
Çarpmanın etkisiyle 11 SF 414 plakalı araçta hava yastıkları açılırken, sürücü Enes Samet V. ile diğer araçta bulunan bir yolcu ağır yaralandı. Kazada bulunan bir diğer yolcu ise hafif sıyrıklarla kazayı atlattı.
Olay yerine hızla sevk edilen 112 Acil Servis ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Mudanya Devlet Hastanesi’ne nakletti. Trafik ekipleri bölgede geniş çaplı inceleme gerçekleştirirken, kazada kullanılmaz hale gelen araçlar çekici yardımıyla kaldırıldı. Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan Orhangazi Caddesi, ekiplerin çalışmasının ardından yeniden trafiğe açıldı.
Kazayla ilgili polis soruşturmasının devam ettiği öğrenildi.