
Yenidere Mahallesi’nde ikamet eden Zeki Karakuş’un kaybolması sonrası yakınları derhal güvenlik birimlerine haber verdi.
Bunun üzerine polis ve jandarma, bölgede kapsamlı bir arama operasyonu başlattı; vatandaşlar da aramalara aktif şekilde dahil oldu.
Zeki Karakuş’un bir süre Mustafakemalpaşa Şehirlerarası Otobüs Terminali ve çevresinde görüldüğü öne sürüldü.
Ekipler bu bölgede de kapsamlı incelemeler yapmasına rağmen, Karakuş’tan henüz herhangi bir iz bulunamadı.
Alzaymır hastası olduğu belirtilen Karakuş’un yön bulmakta ve kendini ifade etmekte güçlük çekebileceği vurgulanırken, ekiplerin arama çalışmalarına aralıksız devam ettiği bildirildi.
Güvenlik güçleri, kaybolduğu gün fotoğraftaki kıyafetleri giyen Zeki Karakuş’u gören veya nerede olduğunu bilen vatandaşların, derhal 112 Acil Çağrı Merkezi’ni aramaları veya en yakın polis/jandarma birimine başvurmalarını talep etti.