Bursa’da 10 Nisan kabulü: Vali Ayyıldız emniyet mensuplarını ağırladı

Bursa Valisi Erol Ayyıldız, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 181. yıl dönümü kapsamında İl Emniyet Müdürü Kadir Gökce ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Vali Ayyıldız, emniyet mensuplarının Polis Haftası'nı kutlayarak yürütülen çalışmalara vurgu yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2026 12:41
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2026 12:41

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 181. yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Haftası, Bursa’da düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Kutlamalar kapsamında Bursa Valisi Erol Ayyıldız, İl Emniyet Müdürü Kadir Gökce ve farklı birimlerde görevli emniyet mensuplarından oluşan heyeti kabul etti.

"MİLLETİMİZİN HUZURU SİZLERE EMANET"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Erol Ayyıldız, Türk Polis Teşkilatı’nın köklü geçmişiyle devletin en temel sütunlarından biri olduğunu ifade etti. Emniyet teşkilatının gece gündüz demeden, halkın can ve mal güvenliğini korumak adına büyük bir özveriyle çalıştığını belirten Vali Ayyıldız, emniyet mensuplarına görevlerinde başarılar diledi.

ŞEHİT VE GAZİLERE MİNNET

Vali Ayyıldız, kabul sırasında yaptığı açıklamada vatanın bölünmez bütünlüğü ve milletin birliği uğruna canlarını feda eden kahramanları unutmadı. Ayyıldız, "Vatan, millet ve bayrağı uğruna şehadet mertebesine ulaşan aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor; kahraman gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz" ifadelerini kullandı.