Almira'dan bir Bursa klasiği

Şık dekoru, elegans ve romantik havasıyla, aile & iş yemekleri ve özel kutlamalarınız  için değişmeyen kadrosu ve yeni menüsü ile Kadife A La Carte Restaurant, gerçek bir klasik.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://bursahayat.com.tr/

İş yemeğinden özel kutlamalarınıza şık dekorasyonu, profesyonel servis kalitesi ve güler yüzlü ekibiyle hizmetinizde. Salı, Çarşamba, Cuma ve Cumartesi akşamları Piyano & Keman veya Viyolonsel müziği eşliğinde deniz mahsullerinden, uzak doğu mutfağına kadar en seçkin lezzetler ödüllü usta ellerin dokunuşları ile sunuluyor. Kadife A La Carte Restaurant pazar günleri hariç haftanın her günü 19:30 - 24:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Ödüllü aşçıları ile lezzet kalitesi tescillenen Kadife A La Carte Restaurant Mönü'sünde, Dünya Mutfağı'nın seçkin örneklerinin yanı sıra Uzak Doğu Mutfağı'ndan lezzetler yer alıyor.

ULUSLARARASI MUTFAĞI İLE YİNE İDDİALI

Çin Böreği, Izgara Enginar, Somonlu Kinoa Salatası, Kadifeli Gelin, T-Bone Steak, Dana Şaşlık, Dana Lokum, Thai Usulü Bonfile Dilimleri,  Tavuklu Mongolyan gibi Dünya Mutfağının en seçkin örneklerine kadar en özel tatları, mükemmel sunumu ile sıra dışı bir seçenek.