AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen'in annesi son yolculuğuna uğurlandı

AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen’in annesi Bahtışah Özen, Bursa Ulu Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından dualarla son yolculuğuna uğurlandı. Törene siyaset, bürokrasi ve iş dünyasından çok sayıda isim katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 27.02.2026 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 27.02.2026 15:32

AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen’in annesi Bahtışah Özen hayatını kaybetti. Özen ailesini yasa boğan acı kaybın ardından merhume için Bursa’da cenaze töreni düzenlendi.

CENAZE NAMAZI BURSA ULU CAMİİ’NDE KILINDI

Bahtışah Özen için cenaze namazı, Bursa Ulu Camii’nde cuma namazına müteakip kılındı. Tarihi camide gerçekleşen törene Özen ailesinin yakınlarının yanı sıra siyaset, iş dünyası ve bürokrasiden çok sayıda isim katıldı.

Cami avlusunda taziyeleri kabul eden Refik Özen ve ailesini, sevenleri ve partililer acı günlerinde yalnız bırakmadı. Yoğun katılım nedeniyle cami çevresinde yoğun kalabalık oluşurken, başsağlığı dilemek isteyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu.

PROTOKOL YOĞUN KATILIM GÖSTERDİ

Cenaze törenine; Bursa Valisi Erol Ayyıldız, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı Faruk Acar, AK Parti Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı, Marmara Bölge Koordinatörü ve Marna Group Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Maral, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, AK Parti Bursa Milletvekilleri Mustafa Varank ve Ahmet Kılıç başta olmak üzere ilçe belediye başkanları ve AK Parti ilçe başkanları katıldı.

DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Kılınan cenaze namazının ardından Bahtışah Özen, dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı. Törende duygu dolu anlar yaşanırken, katılımcılar Özen ailesine başsağlığı dileklerini iletti.