Zehir taciri adliye yolcusu

Eskişehir'de en az 8 bin 500 kişinin içebileceği ve piyasa değeri 125 bin lira olan uyuşturucu madde ile yakalanan zehir taciri adliyeye sevk edildi.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://bursahayat.com.tr/

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, sokak satıcılarına yönelik çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda yapılan çalışmalarda 1 şüpheli yakalanırken, en az 8 bin 500 kişinin içebileceği ve piyasa değeri 125 bin lira olan uyuşturucu ele geçirildi. Ekipler tarafından şahsın üzerinde ve ikametinde yapılan aramada; 1 kilogram 630 gram bonzai maddesi, 2 kutu lyrica 300 miligram 35 adet kapsül hap, lyrica 150 miligram 14 adet hap ve uyuşturucu maddenin ölçümünde ve tartımında kullanıldığı değerlendirilen 1 adet saydam renkli su bardağı ele geçirildi. Ayrıca operasyonda piyasa değeri 125 bin lira olan uyuşturucunun yakalanması sonucu en az 8 bin 500 kişinin içebileceği zehir ele geçirilmiş oldu.

Öte yandan yakalanan şüpheli hakkında "Uyuşturucu Madde Kullanmak ve Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak" suçundan yasal işlem başlatılarak adliyeye sevk edildi.