Hava Durumu

Biri 'Adam' mı dedi?

Yazının Giriş Tarihi: 10.02.2019 07:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 10.02.2019 07:02

Gün geçtikte zorlaşan yaşamda kadın olmak çok zor

Bakış açısı söz konusu olduğunda gerekli yasalar bile işlemiyor bazen... Kadınlar hakkında çok şey yazılıyor, çiziliyor, konuşuluyor.Konu kadın olunca manşetler, haber başlıkları konuşur.Etraftaki insanlar susar.Bir konu kapanmış gibi sürüp gider.
Kötü olaylar ortaya çıkınca yeniden alevlenir her şey.
Bir günlük ortaya çıkar adamlık...

O gün kızılır, öfkelenir akşamına unutulur
Yazık oluyor hayatlara,umutlara...
Unutmamak gerek, her zaman başarılı bir erkeğin arkasında bir kadın vardır.Gururu bir kenara bırakıp, evet bu böyledir diyenlerkazanmıştır bence.Böyle söyleyince dövenler,sövenler,aşağılayalar da var tabi
Onları 'adam' vasfına almıyoruz.
O kadar suç işlemelerine rağmen,ellerini kollarını sallayarak geziyorlar

İnsanların canları yansa dahi uygulanmayan veya hayata geçirilmeyen yasalar nedeniyle bazı şeyler hala ve hala devam ediyor.

Ve yapılmadığı sürece daha fazla devam edecek. Yabancı ülkeleri örnek göstermek istemezdim fakat, boşanan eşler farklı beldelere yerleştirilip eğer ortada kötü bir şey vars kesinlikle birbirlerine yaklaşamıyorlar.

Türkiye'de ise şahıstaki özgüven katilde bile yok!Yaklaşmaması için kapının önüne polis bile koysalar o gurur, öfke, kin gözlerini kan bürümüş hareketler yüzünden yine bir şekilde yaklaşıp öldürüyor, dehşet saçıyor. Birde utanmadan(!) 'namus için' yaptım diyor.

Namus adı altında örfler, adetler öğretildiğinden kadın yaparsa öldürülür, erkek yaparsa şahlanır. Yazık sadece yazık... Para alıp içeri tıkılan insanların yerine onların yatması gerekiyor. İnşallah bir gün 'ölmeden' görürüz o günleri!.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.