Hava Durumu

AK Parti Yıldırım Belediye Meclis Üyesi Adayı Hilmi Pakyürek, seçim bürosu açtı.... Seçim ofisi atakları

Yazının Giriş Tarihi: 21.03.2019 07:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.03.2019 07:04

Seçim dönemleri, birçok açıdan piyasayı canlandıran dönemlerdir. Yapılan her türlü faaliyetin, maddi açıdan gelir sağladığı bir sürü iş kolu vardır.

Seçim ofisi, seçim büroları açılışları masrafları; kira, çay- kahve, çeşitli promosyonlarla ilgili kısımlara ekonomik girdi sağlıyor. Bir nevi, seçimlerin ekonomik canlılık kazandırdığı iş kolları da mevcut...

Seçim ofislerinde zaman geçiren, çay kahve ikramından nasiplenmeler yanında, vakit geçirme yerleri olarak kullanıldığı oluyordur mutlaka.

Hastanelerin acil ve polikliniklerini meşguliyet alanı gören emekli, işsiz güçsüz takımının, oyalama alanı olarak da kullandıkları etkin alanlar olabilir!

Hangi amaçla olursa olsun, vatandaşa veya seçmene ulaşmanın en etkin yolu olarak kullanılabilir.

                                              ***

Genel seçimlerde, milletvekili adayları seçim ofisi açarak seçmen kitlesine ulaşmayı hedeflerlerdi.

 "Büro" açılışlarının yerel seçimlere yansıması, bu seçimde meclis üye adaylarının "seçim ofisi " açma şekline dönüştü...

Önceleri, parti teşkilatları, mahallelerde nokta mitingleri düzenleyerek, seçmene ulaşmayı çalışırken, şimdilerde bu uygulamaları belediye meclis üyeleri üstlenmişler.

Seçim ofisi açılışları, tam anlamıyla nokta mitinglerine dönüştü!

                                               ***

HİLMİ PAKYÜREK'TEN MİTİNG GİBİ OFİS AÇILIŞI!

Önceki akşam, Vatan Mahallesi'nde böyle bir seçim bürosu açılışı vardı. Yıldırım'dan Belediye Meclis Üyesi Adayı olan Hilmi Pakyürek adına açıldı bu ofis.

Geniş bir teşkilat katılımının yanı sıra, mahalle sakinlerinin ilgisi bir hayli fazlaydı.

AK Parti'nin ilk dönem milletvekillerinden Niyazi Pakyürek'in oğlu olan Hilmi Pakyürek, yeni nesil siyasetçiler arasında en fazla dikkat çekenlerin başında geliyor.

                Siyasetçi bir aileden geliyor olmasının avantajlarını olumlu yönde kullanan Hilmi Pakyürek,  eski yeni bütün AK Partilileri bir araya topladı.

Yıldırım Teşkilatı'nın yanı sıra il teşkilatı da ilgi gösterince, alan tam anlamıyla miting havasına bürünmüş oldu.

Cumhur İttifakı adaylarının neredeyse tamamı alandaydı.

MHP  ve AK Parti Yıldırım ilçe başkanları  Cumhur İttifakı'nı temsilen, teşkilatları adına birer konuşma yaparken, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Yıldırım Belediye Başkan Adayı Oktay Yılmaz da konuşmaları devam ettirerek coşkulu bir seçim havası yaşamış oldular.

Aslında seçim ofisleri, biraz daha veri toplamaya yönelik çalışmalarla, adayların seçimleri sonuçları konusunda çok faydalı olabilir.

Eski ve yeni dönem vekillerin ilgilerinin yanı sıra teşkilatta görev almış AK Parti eski dönem siyasileri de alanda görmek mümkündü.

 Hilmi Pakyürek, AK Parti yerel siyaseti içerisinde genç kuşağın en parlak temsilcisi.

Geçen dönem aynı yönetimde birlikte çalıştığı eski il başkanı Cemalettin Torun da açılışta kendisine destek verenlerdendi.

LÖSEV'DEN HASTANE AÇMA ATAĞI!

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı Bursa Şubesi'nin 2013 yılından bu yana lösemili hastalara yönelik hastane kurma çalışmalarının bir türlü sonuçlanmaması  "kan kanseri" olan lösemili hastaları tedirgin ediyor.

2012 yılından bu yana sağlık bakanlığıyla sürekli temas halinde olan LÖSEV yetkilileri, bu alanda gösterdikleri çabaların engellenmesinden duydukları üzüntüleri aktarırken," her defasında yeni bir koşulla karşılaşmamıza rağmen bütün koşulları kabul ettik. Buna rağmen izin alamadık." diyerek sitemlerini dile getirdiler.

400 yataklı, yoğun bakım üniteleri, ameliyathaneleri, cerrahi ve diğer tıbbi cihazla bakımından modern donanımlı bir hastanenin oluşmuş olmasına rağmen,"izin alamamalarının" şifa bekleyen hastalara umut olma mücadelelerinin önünü kesmek olduğu yorumunda bulunan LÖSEV yetkilileri yine de umutlu olduklarını ifade ettiler.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.