Hava Durumu

Yerli münafıklar!

Yazının Giriş Tarihi: 08.08.2016 09:19
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.08.2016 09:19

İslamiyet, en büyük darbeyi hep dâhilden yemiştir. Zira harici zındıka ve şer kuvvetler, içeride birçok menfaat mukabilinde, satın aldıkları bedbaht insanlarla, İslam'ın temeline ifsad tohumları ekmişler ve maalesef saf Müslümanlar da bu görünüşten ve şahsen kendilerine sağlanan menfaatlerden etkilenerek, münafıklara aldanıp, ifsad edici hareketlerine bilmeden destek oldular.

Ülkemizde sahneye konulan HIYANET hareketinde, iç çamaşırlar ortaya döküldükçe, ZINDIKANIN etkilediği insanların konumu ve boyutu ortaya çıktıkça, işin dehşeti ve ulaştığı merhale, küçük dilimizi yutacak bir boyuta ulaşmıştır. Bunda elbette başta, devlet olmak üzere husussan din adamlarının ve temiz, sağlam diğer İslami cemaatlerin de hatası vardır. Zira daha baştan itibaren, bu "Amerikan beslemeli" ajan misyoner faaliyetin, icraatlarına ve uygulamalarına bakarak, bunun İslam dini ile uzaktan yakından ilgisi olmadığını, ayrıca şu icraatlarının de İslam'ın temel prensiplerine uymadığı, dinimizde yerinin bulunmadığı, bu fiillerin "bid'at ve fâsık" hareketler olduğu hakkında, kamuoyu net bir şekilde aydınlatılmalıydı.

Ama yine de Rabbimizin bir hıfz ve inayeti olarak, asırlarca İslam'a bayrak olmuş bu milleti ipten kurtardı. Son İslam kalesinin içten ele geçirilmesine müsaade etmedi. Bu hainlerin, kendi kazdıkları tuzaklara, kendilerini düşürdü. Foyalarını ve maskelerini ortaya çıkardı; öyle ki tüm dünyaya bunları ve tuzaklarını ifşa ederek, hem bu dünyada hem de öbür dünyada rezil, zelil ve hor hakir kıldı. "Haza min fazli Rabbi".

Bakınız yeryüzündeki münafıkların hamisi ve beşer âleminin "mikrop yuvası", İngilizler hakkında Seyyid Abdülhakim Arvasi şöyle buyuruyor:

"İslam'ın en büyük düşmanı İngilizlerdir. İslamiyet'i bir ağaca benzetirsek, başka kâfirler, fırsat bulunca, bu ağacı dibinden keser. Müslümanlar da, bunlara düşman olur. Fakat bu ağaç bir gün filiz verebilir. İngiliz böyle değildir. Bu ağaca hizmet eder. Besler. Müslümanlar da, onu sever. Fakat gece kimse anlamadan köküne zehir sıkar. Ağaç öyle kurur ki, bir daha yeşeremez. 'Vah vah çok üzüldüm', diyerek Müslümanları aldatır. İngiliz'in, İslam'a böyle zehir salması demek, para, mevki ve kadın gibi, nefsani arzular karşılığında satın aldığı yerli münafıkların, soysuzların elleri ile İslam âlimlerini, İslam kitaplarını, bilgilerini ortadan kaldırmasıdır."

 

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.