Hava Durumu

Sayın Bakan, bizi Hans olmaktan kurtarınız!

Yazının Giriş Tarihi: 24.05.2019 07:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.05.2019 07:00

Sn. Bakanım! Bir savaş da sizden bekliyoruz. Sizin eğitim ordunuz, milyonları aşkın olup ve sizden cesur kararlar bekliyor ve gözetiyorlar. Bu satırları yazarken Başkanımızın geleceğimizle ilgili ümit bahşeden konuşmalarını büyük bir aşkla takip ediyorum. Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği cesur sözleri ve attığı muazzam adımları, sizden de bekliyoruz.

Cumhurbaşkanı "Özellikle bu milleti CHP'nin boyunduruğundan ve zulmünden kurtarmalıyız", diyor.  Evet, bu zihniyetin (CHP) genetiğine baktığınızda merhum Menderes'e ve Özal'a yaptıklarıyla ne olduklarını, kimin yanında yer aldıklarını görebilirsiniz. Aradan geçen yıllara rağmen, bu Jakoben zihniyette, millete bakış noktasında hiçbir değişiklik olmamıştır.

Sn. Bakanım! Malumu ilan etmeye gerek yok. Eğitim sistemimizde radikal değişim ve dönüşüm olmadığı müddetçe, diğer alanlardaki başarıların hiçbir kıymeti harbiyesi yoktur. Çünkü RTE'ın da dediği gibi, "hafıza-i beşer nisyan ile maluldür". Yapılan bunca hizmetler bir müddet sonra, harici düşmanların (AB, ABD, İsrail...) ve dâhili malum zihniyetle birlikte yapacakları medyatik bir algı operasyonlarıyla, hizmetler unutulacak ve sizden önceki muhafazakâr hükümetlerin ve partilerin uğradığı akıbete, sizler de düşeceksiniz. Bu bir ilahi kaidedir. Temeli bozuk yapı er geç yıkılmaya mahkûmdur. Evvela bin yıllık değerlerimizi, kültürümüzü, örf ve adetlerimizi, eğitimin temeli olarak yeniden inşa ediniz ve etmelisiniz. Tanzimat'tan beri Batılı fikir ve düşüncelerle zehirlenen bu vatan evlatlarını, kadim değerleriyle yeniden buluşturunuz ki, ülkenin bekasını doğrudan ilgilendiren, 2010'lu yıllarda başlatılan askeri ve ekonomik savaşların değeri ve kıymeti teali ve devam etsin.

JAKOBENİST EĞİTİM SİSTEMİ!

Sn. Bakanım! Bu ülkenin en birinci problemi; seçkinci, jakoben, ulusalcı bir zihniyetten kurtulmaktır. Bu zihniyet, halkın değerleriyle, sahneye çıktıkları andan itibaren amansız ve acımasız bir savaş içindedir. Bunlar, düşman işgal kuvvetlerinden daha katı ve acımasızdırlar. Bunlar, bütün güçlerini ve kudretlerini Maarif'ten alıyorlar. Maarif sistemimiz tüm teşkilatıyla bu zihniyete adam yetiştiriyor. Bakınız bu hususta detaylı bir çalışma yapan Bartın Üniversitesi bu zihniyeti nasıl deşifre ediyor:

" ..Belirlenen ideolojiye göre adeta "yontulan" birey, standart bir elbiseye sığdırılmak için vücut uzuvları budanan plastik sanat malzemesine dönüşmektedir."(Bartın Üni. Yayın no: 04. Sh: 43)

Artık konuşma dönemi bitti, icraat devrinizi gösteriniz. Cesur adımlarla, bu milleti bin yıllık değerleriyle, örf ve adetleriyle, kültürüyle yeniden buluşturun.  Bu milletin hasretini dindiriniz, tıpkı Demokratların Ezan-ı Muhammedi'de yaptığı gibi. Aksi takdirde, bu balayı döneminiz de bitecek. Ve büyük mesuliyetleri yüklenmiş olarak siyaset tarihinde değersiz bir meta olarak siz de yerinizi alacaksınız. Benden söylemesi.

                                       

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.