Hava Durumu

İsrail, Barzani, PKK/YPG ve taşlar yerine konuyor!

Yazının Giriş Tarihi: 13.12.2019 07:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 13.12.2019 07:30

İSRAİL, İslam dünyasının bağrına saplanan, Batı Haçlı Dünyasının hançeridir. Bu hançeri İslam'a daha fazla zarar vermemesi için durdurmak gerekiyor.

Trump'un tehdidi neydi; ABD PKK'yı, "İsrail'in güvenliği ve Türkiye'yi tehdit etmek", yani bölmek için bir araç olduğundan dolayı kullanıyor. Barzani ise, Türkiye'yi "misak-ı milli" ile büyüyeceği için, şimdilik karşıdır. Barzani Türkiye'yi bölmek için strateji değiştirirse, ABD tarafından hiç şüphesiz desteklenecektir. ABD'nin Marksist Kürtlere desteği, konjonktüre göre değişmekle birlikte son derece stratejiktir ve kendi amacına uygundur.

ABD ve İSRAİL'in planı aslında şu: Ya Barzani'ye, ya da PKK'ya İsrail güdümlü devlet kurdurtmak ve bölgede ikinci İsrail oluşturmak.

Bölgede iki aktör var; Barzani ve PKK. Bu ikisi de Kürtlere devlet va'd etmektedir. Devlet va'di reddedilmesi son derece zor bir gerçekliliktir.

Irak'ı bir arada tutmak neredeyse imkânsız hale gelmiştir. Suriye için ise henüz geç kalınmış değil.

ENDÜLÜS İSPANYASI!

PKK /YPG ve 2. İsrail'e karşı, bir başka ifadeyle BOP projesine karşı, TSK'nın başarılı olması için tüm millet olarak dua etmemiz ve birlik olmamız gerekiyor. Bu şer güçler asla arzularından ve hedeflerinden vazgeçmeyeceklerdir. Zira bu arzunun, aynı zamanda, muharref Tevrat'ta da "Arz-ı Mev'ud", yani Tanrı buyruğu olduğu unutulmamalıdır. Bu nedenle, BOP Projesini akamete uğratmak için yegâne güç; içte birlik ve ittihat oluşturmaktan ve güçlü kuvvetli bir savaş sanayisine sahip olmaktan geçer. Bunun için de dış projelere ve tuzaklara karşı dâhili ihtilafları ve siyaseti bırakıp, bekamız için yekvücut olmalıyız.

Önümüzde ibret alınacak bir "Endülüs İspanyası" var.Dâhili düşmanlıklar ve zararlı siyaset, 800-900 yıllık bir devleti yok etti.

MÜSLÜMAN KÜRTLER!

Türk Silahlı Kuvvetleri 82 milyon insanımızın milli bir ordusudur. Bundandır ki, hiçbir Kürt (Marksist/Leninist hariç) çocuğunu TSK yerine PKK/YPG' ye göndermez. Bugüne kadar hiçbir Kürt, çocuğunu PKK'ya göndermemiştir. Ama Kürtler evladını seve seve, kendi milli ordusuna yani TSK'ya göndermektedir. Bu TSK'nın milli bir ordu, eski tabirle, asakir-i muvahiddin olmasından kaynaklanmaktadır.

Türkiye'yi bölmek, parçalamak isteyenlerin yapacakları en büyük hamle, TSK'yı milli bir ordu olmaktan çıkartmaktır. Bunun ilk adımı da 15 Temmuz Darbe Girişiminde atılmıştır. İkinci adım da bugünlerde; TSK İslam'ı temsil edemez, cihat yapamaz diye medyada aleyhte bir kara propaganda çıkarılıyor.

Ayrıca PKK artık Suriye ve Irak'ta da eleman bulmakta zorlanıyor. Zira TSK'nın Suriye Harekâtı bu tuzağı paramparça etmiş, bu ümidi yok etmiştir. Bu nedenle, Siyonist İsrail bu operasyona çok büyük tepki veriyor. Çünkü bu Siyonist ve terörist İsrail devleti kendisini durduracak tek gücün Türkiye olacağını ve İsrail'i bölgeden tamamen yok edebileceğini çok iyi biliyor.

MEHMETÇİĞİN YUMRUĞU ÇILDIRTTI!

Biz YPG'yi vurdukça, ses Amerika'dan; Avrupa'dan, İsrail'den geliyor. Bölgede kurulmak istenen "Terör Devletine" karşı icra edilen Barış Pınarı Harekâtı dünyanın da gündemine oturdu. Üst üste yapılan açıklamalarda, Türkiye'nin Suriye'deki askerlerini geri çekmesini isteyen ülkeler adeta çılgına döndü. Türkiye ise sınır güvenliğini sağlayıp bölgedeki dengeleri yeniden değiştirme hususunda kararlı.

Mehmetçik bölgedeki teröristleri, YPG'yi tek tek etkisiz hale getirerek ilerlemeye devam ediyor.  Başkomutanımızın ve TSK'nın kararlığı, başta Siyonist İsrail olmak üzere Amerika, Avrupa ve destekçilerini adeta kudurtuyor. İsrail sonun yaklaştığını anladığı için avaz avaz bağırıp YPG'li teröristlere her türlü destek vereceğini açıklıyor. 

ÜSTAD'IN ŞU SESLENİŞİ HAYLİ DİKKAT ÇEKİCİDİR:

"Ey eski çağların cihangir Asya ordularının kahraman askerlerinin torunları olan muhterem din kardeşlerim!

Beş yüz senedir yattığınız yeter! Artık Kur'ân'ın sabahında uyanınız. Yoksa, Kur'ân-ı Kerîmin güneşinden gözlerinizi kapatarak gaflet sahrasında yatmakla vahşet ve gaflet sizi yağma edip perişan edecektir."

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.