Hava Durumu

İslam alemi ne zaman başsız bırakıldı?

Yazının Giriş Tarihi: 18.03.2016 09:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.03.2016 09:04

Koca Bir devri alaşağı eden, tarihte 31 Mart Olayı diye geçen, dış güçler tarafından  tertiplendiği aşikar olmasına rağmen,"etkin ve yetkin guruplar" tarafından  yeterince anlaşılması engellenen bu düzmece hareketiniç yüzü maalesef bugüne kadar kapalı kalmıştır. Bu durum, bu şer guruplara hala bu ülke üzerinde "ameliyat yapma" cesaretini vermiş ve benzeri olaylar birbiri ardınca bu ülkede sahnelenmekten eksik olmamıştır.

Eğer bu ülke üzerinde ameliyat yapma cüreti ortaya konuyorsa; 31 Mart olayının üzerindeki şal örtüsünün hala kalkmamış olmasındandır. Ve ayrıca bu gizlilik olayı, hainlerin "kahraman" kahramanların da "hain" konumunu sürdürmesini sağlamıştır. Bence en hazin olan kısmı da; bu ülkenin eğitim kurumunda yetişen nesillere, dikte edilen bu sahte kahramanlık gerçekmiş gibi nesillere 'amentü'deki imani bilgileri gibi iman etmeleri sağlanmıştır.

Bakınız yakın tarihte,gerek "Gezi Parkı Olayları", "alevi-sünni olayları", "sağ-sol olayları", "laik-anti laik olayları" ve gerek "Kürt olayları"...vb.diye adlandırılan tüm terör olaylarının kaynağı ile   o günkü 31 Mart senaryosunu sahneleyen kaynağın bir olduğunu  görüyoruz.

Evvela, 31 Mart'ta tahrik edilerek Ayasofya'da nümayiş yaptırılan, topu topu  bir gün bile devam etmeyen bu hareket bahane edilerek Selanik'ten  (gayr-ı müslimlerden müteşekkil) bir devşirme ordu teşekkül ettirilerek, İstanbul üzerine sevk ediliyor. 

31 Mart Vakasının hemen akşamında Vezneciler'de bir evde gizlibir  toplantı yapılıyor ve akabinde Abdülhamit tahttan indiriliyor. Bu toplantıda başı çekenlerin  mason olduğu görülüyor ( Ahmed Rıza Bey, Talat Bey ve Doktor Nâzım Bey...)

MÜSLÜMAN DÜNYASI BAŞSIZ KALDI !

Sonuç;  Osmanlı Devleti için önceden verilen (Yahudi ve Mason komitelerince) idam fermanı, infaz ediliyor. Evvelâ; Osmanlı Padişah'ı Sultan Hamit tahttan indiriliyor,akabinde sistematik bir şekilde Osmanlının Müslüman dünyası ile olan ipleri koparılıyor, İslam dünyası başsız bırakılıyor,karşı koyabilecek bütün münevverler, aydınlar bir bir ortadan kaldırılıyor (Bir celse de 237 aydın idam edilmiştir).

İşte aynı karanlık elleri, o günden beri hep sahnede görüyoruz. Maalesef bunlar dört başı mamur bir şekilde deşifre edilemedi. Yaptıkları hep karanlıkta kaldı.

Ülkemizde cereyan eden terör  olaylarını bir de bu yönden değerlendirelim. Meselâ; Gezi  senaryosu, Suruç, Ankara olayları başarılı olsaydı, acaba bugün ülke kimler tarafından yönetiliyor ve nasıl yönlendiriliyor olacaktı.

Sadece ekonomik olarak atılan devasa adımlar ve projeler gerçekten meydana gelebilir miydi?

Hala taşlaşmamış vicdanlara soruyorum!

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.