Hava Durumu

İlahi tokat, Korona!

Yazının Giriş Tarihi: 20.03.2020 06:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.03.2020 06:00

" Rabb'inin ordularını, kendisinden başkası bilmez" (Müdessir 31) ayetinde belirtildiği gibi, işte, o ordudan bir "Korona Neferi" ile, cebbar zalimleri, yeryüzü firavunlarını, İnsi şeytanları, kalbi ve vicdanı taşlaşmış gayr-ı müslim kişi ve trolleri, kendilerini Tanrı gibi gören devletleri, tir tir titretiyor.

Ey kendini her şeyden üstün gören, dünyanın efendisi insan! Nerede o devasa kudretin, O yenilmez gücün, kuvvetin? Bu kadar mıydı?

Hey Amerika! Nerede herkesi öldürmekle tehdit ettiğin o nükleer başlıklı füzelerin?

Ey koca Rusya! Ey Almanya! Ey yeryüzü şeytanı İngiltere! Ey fitne, fesat dolabı Fransa, İsrail! Ey ikiyüzlü Avrupa! Nerede medeniyetiniz, teknolojiniz, biliminiz, tıbbınız, ekonominiz! Gözle görülmeyen, Rabbimin bir vazifeli ordusu karşısında darmadağın oldunuz. Mazlumlara, mağdurlara yaptığınız zulümlerin yanınıza kalacağını mı zannettiniz? Bilmiyor musunuz ki; "o, imhal eder, ihmal etmez". Onun kanunları değişmez, keskindir, adildir; "Allah'ın öteden beri süregelen kanunu ve yöntemi budur. Allah'ın kanun ve yönteminde hiçbir değişiklik bulamazsın." (Fetih 23)

Nasıl ki, bir sinek ile Nemrut'u, çekirge ve karınca ile Fir'avun'u, Ebabil Kuşları ile Ebrehe'yi helak etti; işte AB, ÇİN, ABD, RUSYA, FRANSA... gibi cebbar ve hunhar ülkeleri de gözle görülmeyen CÜNUDUNDAN (Ordusundan) bir Mikrop nev'i ile yere seriyor, kibir, ihtişam, isyan ve inatlarını başlarına geçiriyor. 

ÜLKEMDEKİ İNSAN KILIKLI VİRÜSLER!

Ey Koronavirüsü ne büyükmüşsün ki, ülkemdeki insan kılığında arz-ı endam eden, hayvan özlü birçok virüsü de ortaya seriverdin:

"-Umreden dönüşte karantinaya alınan ama yurt binası beğenmeyen hacı virüsü.

-Devlet beni yurttan atıp sokakta bıraktı diyen ama yıllık sadece eğitim ücreti 45.000 liralık özel üniversitede okuyan anarşist öğrenci virüsü.

-Daha çok var ama gizliyorlar diyen paranoyak virüsü.

-Maske fiyatını karaborsa yapan fırsatçı virüsü.

-Litresi en çok toptan 1 $ olan etil alkolü(kolonya) 4-5 $'a satan karaborsacı virüsü.

-Normalde litresi 6 lira olan dezenfektanı 50 liraya satan toptancı virüsü.

-Aç kalacağım diye markete saldıran gözü dönmüş zengin virüsü.

-Bana bir şey olmaz diye salına salına gezen ama sokağa virüs saçan cahil virüsü.

-Virüs yayılsa da şu hükumetin çabaları boşa çıksa diyen muhalefet virüsü.

-Suriyeliye on yılda 40 milyar dolar harcayan ülkeyi dünya sağlık örgütünün vermeyeceği üç kuruşa tenezzül edecek sanıp, "parayı duyunca açıkladılar" diyen ahmak virüsü.

-Bizim gelin Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi'nde hemşire, orada yatan 25 hasta varmış ama söylemiyorlar diye WhatsApp'tan ses kaydı gönderen trol virüsü

-Türkiye'de vaka çoktur ama denetlenmediği için tespit edilememiştir diye sürekli kompleksli gezen sivilceli ergen virüsü.

-Haber kanallarında askeriye, mülkiye, tıbbiye, hariciye vs. vs. her konuda bilgisi ve fikri olan gazeteci virüsü.

-Bu ülkede duramam deyip İtalya'ya kaçan ama İtalya'da salgını görünce kurtar beni diye yalvaran entel abla virüsü."

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.