Hava Durumu

Hıristiyan Batı'nın yeni dünya düzeni!

Yazının Giriş Tarihi: 04.05.2018 07:24
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.05.2018 07:24

Başkanlık seçimleri yaklaştıkça dışarıdan bu geçişi önlemek ve sabote etmek için, Başta ABD olmak üzere Hıristiyan Batı'dan yükselen sesler, farklı tepkiler (daha önceki seçimlerde de olduğu gibi) yeniden duymaya başladık.

AK Parti yönetimindeki Türkiye'ye, Hıristiyan Batı'nın her türlü demokrasi dışı muamelelerle tepki koymasının altında yatan gerekçe nedir? Bir ülkenin iç işlerine açıktan müdahale demek olan tavır ve davranışlar serdetmenin altında yatan gaye nedir? Başta Amerika olmak üzere Batı dünyası yarım yüzyılı aşkındır müttefik ilan ettikleri bir ülkeyi son (2003'ten itibaren) on-on beş yılda yükseksen derecelik bir dönüş ile neden hedef ülke haline getirdiler? Dâhilde ve hariçte her türlü yalan fitne dolu medyatik argümanlarla, bu ülkeye gizli bir savaş ilan etmelerinin altındaki nedenler ne olabilir?...vs.  Geliniz, bunları hep beraber tahlil etmeye çalışalım:

"Hıristiyan Batı'nın ABD liderliğinde "Yeni Dünya Düzeni" her ne kadar "insan hakları ve demokrasiyi"  temel prensip olarak alan ülkeler arasında işbirliğini, bu özelliklere sahip olmayan ülkeleri tecrit eden ve onlar üzerinde siyasi ve ekonomik baskıyı öngören yeni bir dünya görüşü olarak tarif etmekte ise de yeni düzenin esasları şunlardır:

  1. Hıristiyan Batı ve Yahudi kültürünün dışındaki bütün kültürlerin imhası, ya da sembolik hale getirilmesi,
  2. İslam'ın asr-ı saadet ölçülerini imha etmek, ya da sapık görüşlere analize etmek,
  3. İslam dünyasının bölünmüşlüğünü devam ettirmek, birbiriyle boğuşturarak, aralarındaki birliği ve dayanışmayı önlemek,
  4. Türkiye ile Arap dünyası arasına düşmanlık, kin ve fitne sokmak,
  5. Kürdistan ve onun üzerinde kurulacak olan büyük Ermenistan ile Türkiye'yi İslam ve Türk dünyasından tecrit etmek,
  6. NATO'yu İslam dünyasını hedef alan bir statüye sokmak,
  7. Türkiye'ye Ortadoğu'da Batının jandarması rolünü yüklemek,
  8. Bütün dünyada kapitalist ağırlıklı serbest piyasa ekonomisini hakim kılmak,
  9. Bütün Dünya'da ABD'nin liderliğine, Hıristiyan Batı ve bunlara hizmete dönük çok partili sistemi yaygınlaştırmak,
  10. İslam dünyasında İslami uyanışı ve dünyanın diğer bölgelerinde İslami yayılışı önlemek,

HIRİSTİYAN BATI VE SİYONIZM

Müslümanların İslamiyet'i yaşamalarını kesin olarak önlemek ve doğumlarından ölümlerine kadar Hıristiyan gibi yaşamalarını ve düşüncelerini sağlayan psikolojik savaş uygulamak, ABD liderliğindeki Hıristiyan Batı ve Siyonizm'in, Ortadoğu hatta bütün dünya için hazırladığı bir düzendir. (Dr.Taşkesen Abdullah. Ortadoğu'daki ABD. s.152)

Şimdi hiçbir siyasi tesir altında kalmadan, son on-on beş yılda Türkiye'nin yaptıklarını ve izlediği stratejiyi şöyle bir masaya yatırıp insafla düşünelim. Türkiye'nin özellikle ekonomik, askeri ve siyasi alanda yaptıkları icraatlar, diğer ülkelerle kurduğu (NATO ve Batı'ya rağmen)bilhassa Müslüman ülkelerle kurduğu ekonomik ilişkiler, Balkanlarda ve diğer yerlerde İslami sembolleri ve eserleri yeniden ihya ve imar etmeleri, geri kalmış Müslüman ülkelere yaptığı yardımlar, Müslüman muhacirlere ve mağdurlara kucağını açması, dünya üzerinde kurulan (BM) senaryonun iç yüzünü yüksek sesle deşifre etmesi, dahilde İslam'ın yeniden sosyal hayatın içine sokulması, Siyonizm'e karşı net bir tavır ortaya koyması, Filistin'de, Suriye'de, Irak'ta, Afrika'da ... vs. yerlerde atılan bu adımları, yapılan bu icraatları, ABD'nin "Yeni Dünya Düzeni" kriterleri ile karşılaştırıp, yukarıdaki soruların cevabını ve puanını da kendiniz veriniz. 

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.