Hava Durumu

Gün sağır olma günüdür!

Yazının Giriş Tarihi: 22.12.2015 09:26
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.12.2015 09:26

"Günlerden bir gün, Kurbağa yarışı düzenleniyor. Hedef ise yüksek bir tepenin kulesine çıkmak imiş. Kalabalık onları görmek ve alkışlamak için toplanmış. Yarış başlamış. Aslında onların tepeye ulaşacağına hiç kimse inanmıyormuş... Ve şöyle aralarında konuşuyorlarmış:

"Boşuna! Nasıl olsa başaramayacaklar..."

Kurbağalar yavaş yavaş cesaretlerini kaybetmeye başlamışlar. Yalnız bir tanesi bütün gücüyle tırmanmaya devam ediyormuş. Ve insanlar konuşmaya devam ediyorlarmış:

"Hakikaten çok yazık! Nasıl olsa tepeye varamayacaklar!.."

Kurbağalar sonunda yenilgiyi kabullenmek zorunda kalmışlar. Bir tanesi hariç. O bütün şartlara rağmen devam etmiş...

Sonunda o bir tanesi hariç hepsi yarışı terk etmişler. O ise kulenin tepesine tek başına çıkabilmiş...

Herkes şaşkınlık içinde bunu nasıl başardığını merak etmiş!

İçlerinden bir tanesi ona yaklaşıp bu yarışı nasıl tamamladığını sormuş?

Görmüş ki; O,  Sağırmış!.."

Siz siz olun, negatif duygular taşıma alışkanlığı olan insanları dinlemeyin. Özellikle de felaket tellallığını yapan "gazete ve televizyonları" hiç mi hiç dinlemeyiniz. Çünkü onlar sizin yüreğinizde ve gönlünüzde taşıdığınız en güzel umutları, bakışları yok ederler. Olaylara daima müspet yaklaşınız. Müslümanın dünyasında "yeis" yani ümitsizlik yoktur. Zira Cenab-ı Allah; "La Teknetu Min Rahmetillah"- Allah'ın rahmetinden ümidinizi kesmeyin- diye emrediyor. Emin olunuz ve kasem ederim ki, çok güzel bir gelecek bu ülkeyi bekliyor. Bu kadar olumsuz seslerin çıkması ise temizlik harekatının bu "pisliklere, parazitlere ve sülüklere" dayanmasıdır.

Sonuç:

Yapamayız, başaramayız! diyenlere kulaklarımızı tıkayalım. Türkiye'mizin Şu son 10-12 yılına bir bakınız ve geleceğimizi de ona göre değerlendiriniz.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.