Hava Durumu

Gülen Mürted mi?

Yazının Giriş Tarihi: 01.08.2016 09:16
Yazının Güncellenme Tarihi: 01.08.2016 09:16

Ülkemizi, haçlı zihniyetini de arkasına alarak karıştıran "Pennsylvania Keşişi"nin dinimizdeki konumunu, Kur'an tefsiri olan Risalelerden anlamaya ve deşifre etmeye çalışacağız. Zira bu şahsın en büyük hamlesi ve zararı Dinimize ve Risale-i Nurlara ( ki verdiği fetvalarla hem dinimizi sulandırdı ve hem de sadeleştirme adı altında Risale-i Nurları tahrif atti) yönelik oldu.

Arapça Mesnevi-i Nuriye'nin "Mürted" (yani dinden çıkmış kişi) bahsindeki kısma bakalım:

"İşte ey mürted! Şimdi gel, sen kendi ruhundaki tahribatın dehşetine bak ve vicdanındaki zulümatın şiddetini gör ve kalbindeki  yütm ve ye'sin ( yalnızlık ve ümitsizlik) vahşetini anla! Bununla beraber, çok yakın bir gelecekte, senin batnındaki (içindeki) çirkinliğin zahirine tereşşuh (dışına vurup) edip sızacak ve o zaman sizin mürtedane olan zahiri hüsün ve güzellikleriniz en kabih (kötü-çirkin)kâfirinkinden daha kabihve daha çirkin bir surette açığa vuracaktır.

Demek ki, mürted olan kişi, her iki hayattan da mahrumdur. Lakin kâfir öğle değildir. Çünkü kâfir, İslam devletiyle muharebe etmediği müddetçe, ona bir hakk-ı hayat (yaşam hakkı) vardır. Fakat mürtedin hakk-ı hayatı yoktur. "

Şimdi bu ifadelere göre Gülen mürted mi? Arabi Mesnevi-i Nuriye'de yer alan yukarıdaki dehşetli ifadelere bakıldığında "Mürted'in ebced hesabıyla  hasıl olan rakamı "Fetullah Gülen"e işaret ediyor.

Ayrıca Mürted; Darbe teşebbüsünün üssü olarak kullanılan Akıncılar Üssü'nün (ki bu isim sonradan değiştirildi) bulunduğu ovanın ve Havaalanının da adıdır.

Bu tevafuklardan da anlıyoruz ki Bediüzzaman'ın tokadının, Gülen Mürted'ine olduğunun açık bir delilidir.

Not: Diyanet İşleri Başkanlığı'nın da anılan bu kişi hakkında "dini hükmü" kamuoyuna açıklamasını istiyorum.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.