Hava Durumu

Gizli ve açık haçlı ittifakı

Yazının Giriş Tarihi: 04.03.2016 09:42
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.03.2016 09:42

Bugün Rusya ile takışan Türkiye, bilmeyerek de olsa "kader-i İlahinin" adım adım tahakkukuna vesile olmaktadır. Evet, "ittihad-ı İslam'ın " ancak zorunlu bir mücbir sebep ile oluşacağını zannediyorum. Sanırım olaylar ve hadiseler öyle bir ortamda cereyan ediyor ki; Müslüman devletler, tek "dostluğun ve güvenin"  yalnız birbirleri ile ittifak ve dayanışmasından geçeceğini, fiili olarak belki de acı bir tecrübeden geçerek öğreniyorlar.

Yıllardır "mimsiz medeniyet ve sahte (kendi vatandaşlarını kapsayan) demokrasi" ninnilerine kapılmış husussan Müslümanlar, Batının soğuk, çirkin, egoist, emperyalist ve maddeci tavrıyla nihayet kendilerine geldiler. Bu zahiren şer gibi görülen felaketin altında muazzam bir hayır vardır. Şayet ortaya bir ittihad-ı İslam'ın nüvesi olacak, "İslam ordusu" çıkarsa- ki çıkmıştır; çekilen bunca sıkıntılara değmez mi?  Elbette değer; zira Müslüman dünyasının koskoca istikbali, esir alınan aklı, kalbi ve ruhu kurtulacaktır. Yerde sürülen İslam'ın izzeti ve namusu kurtulacaktır.

Batı'dan insanlık ve yardım elini bekleyenler, aldanıyorlar. Daha çok bekleyecekler. Kendi yavrusunu yiyen bazı hayvanlar gibi; Batı'nın kalbi ve şefkati taşlaşmıştır. Böyle bir merhametin suduru mümkün değildir. Öz be öz kız çocuklarını gömen bedevi Arap aşiretleri gibi, bunların da kalbi ve vicdanı taşlaşmıştır. 1400 yıldan beri kafirlerin vasfı hiç değişmemiştir. Kur'an-ı Kerim'deki kafirlerin ve münafıkların özellikleri, bugün de halen tazeliğini ve geçerliliğini korumaktadır. Bu da onun mucizeliğinin ispatıdır.

İLAHİ ADALET TECELLİ EDİYOR

Burada Müslümanlara düşen görev; evvela, muhatabını çok iyi tanımalıdır. Sonra, onlarla münasebet kurarken, hangi kriterleri gözetmesi gerektiğini bilmelidir. Allah'ın dinleri, peygamberleri ile alay edenler, o yüksek insanlara iftira ve zina isnat edenler, bütün insani ve melekî duygularını yitirip hayvanî ve şehevî bir hayatı yaşamının merkezine yerleştirenlerden yüksek insani değer ölçülerini beklemek aptallık değilse de yüksek derecede saflıktır, ahmaklıktır.

Evet, yalanlarla, maskelerle icra edilen vahşi Batı medeniyeti miadını doldurmuştur, çökmüştür. Bu çöküş hızla devam edecektir. Akıttıkları kanın, sömürdükleri insanların, açlığa mahkûm ettikleri insanların günahının bedelini "İlahî adalet" gereği çekecekler ve çekiyorlar.

Hep beraber "kaderin hamlesini" bekleyip görelim. 

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.