Hava Durumu

FETÖ nifakı hakkında son sözümüz!

Yazının Giriş Tarihi: 14.08.2017 09:22
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.08.2017 09:22


Malumunuz, Kur'an-ı Kerim'de münafıklardan çokça bahsedilmekte ve  Müslümanlar  ikaz edilmektedir.  Çünkü Müslümanlar, onların öldürücü zehir gibi yayılan "nifak şubelerinden" gördüğü zararları, hiçbir şeyden görmemiştir. 
"Allah'ı ve mü'minleri güya aldatmaktadırlar. Hâlbuki onlar yalnız kendilerini aldatırlar da farkında bile olmazlar. Onların kalplerinde nifak hastalığı vardır. Ayetler peş peşe inip İslam inkişaf ettikçe Allah da onların o hastalıklarını arttırmıştır. Ayetlerimizi yalanlayıp durmaları yüzünden onlara pek acı bir azap vardır." (Bakara Sûresi: 2:9-10.)
Bu ayet, DİB'in bastırdığı "İşarat ul İ'caz"'da fevkalade bir şekilde tefsir edilmiştir. Hakikaten buradaki ifadeleri ağır ağır sindirerek okumak lazımdır ki, ancak o zaman "FETÖ'nün içyüzü" anlaşılmış ve İslam'a vurduğu darbenin ve işlediği cinayetin ne kadar azim olduğu anlaşılmış olur. 
Ben eserden bir iki kısmını aziz okuyucularıma sunmak istiyorum. Bunların İslamiyet'e, müminlere karşı işledikleri ve yaptıkları işler ve fiillerden dolayı, Şer'i Şerif tarafından hüsran-ı ebedi ile mahkûm edildiğinden bahsediliyor. Şöyle ki: 
"Birincisi: Allah'ı kandırmak gibi muhal bir şeyin talebinde bulundukları için tahmik (ahmak) edilmişlerdir. 
İkincisi: menfaat niyetiyle kendilerine zarar dokundurdukları için tesfih (sefih) edilmiştir. 
Üçüncüsü: Menfaati zarardan ayıramadıklarından için techil (cahil) edilmişlerdir. 
Dördüncüsü: Tıynetleri pis, sıhhatlerinin madeni hasta, hayat menbaları ölmüş, vesaire gibi rezaletleriyle terzil edilmişlerdir. 
Beşincisi: Şifanın talebiyle marazlarını ziyade ettikleri için tezlil (alçaklık) edilmişlerdir. 
Altıncısı: Elemden maada bir şeyi intaç etmeyen kavi bir azapla tehdit edilmişlerdir. 
Yedincisi: İnsanlarca alametlerin en çirkini olan kizb (yalan) ile teşhir edilmişlerdir."
Niçin Kur'an bu güruhu şeytani sıfatlarla tavsif ediyor? 
Çünkü bunlar Allah'ı kandırmak, Peygambere ve müminlere hile ve tuzak kurmak istiyorlar da ondan. Yani ceza fiile göre takdir edilir.  
Çünkü onların fiilleri, yani hileleri Cenâb-ı Hakka, Peygamber-i Zişan'a (a.s.m.), cemaat-ı Müslim'ine yapılan bir muameledir. Allah, o muameleye âlimdir. Peygamber-i Zişan'da (a.s.m.) vahiyle vakıftır. Cemaat-i Müslim'ince de imani bir şiddet-i zeka sayesinde, o gibi hileler tesettür edip, gizli kalamaz. Demek onların âlem-i İslam'a vurdukları balta, dönüp kendi başlarını parçalamıştır. Çünkü aldanan, cemaat-i müslimin değildir. Ancak aldanan, aldatandır. 
Sonuç: "Fetö Örgütünün" öncesine ve bugünkü akıbetine baktığımızda, yukarıdaki ayetlerin, bir libas gibi bunların üzerine nasıl oturduğunu görüyoruz. 
Veyl (yazık) o kimseye ki; "Kur'an'ın vurduğu damgayı, hem bu dünyada ve hem de öbür dünyada zilletle taşımaya mahkûm edilmiş ola." " Hasiru dünya vel ahire."
 

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.