Hava Durumu

BY LOCK! (2)

Yazının Giriş Tarihi: 10.03.2017 09:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 10.03.2017 09:30

Asrın illeti olan FETÖ Virüsü, asırlardır hain ve münafık tuzaklarla aldatılan Haçlı Zihniyetinin inşallah son tuzağı olacaktır.

Tabii ki, son tuzak olması hasebiyle 'fesat torbasındaki' bütün hinlikler, pislikler tümü birden milletin üzerine boşaltılacak ve en sona kalan -kendilerince- darbeyi vuracaklardı. O kadar emin idiler ki, hala da onun şaşkınlığı içinde şuursuzca, bilinçsizce davranışlar sergiliyorlar.

Bugün Amerika'nın, Almanya'nın, Hollanda'nın ve sair Hıristiyan ülkelerin bize verdikleri tuhaf ve ölçüsüz tepkinin nedeni işte bundandır.

Ne demiştik bir önceki yazımızda:

Bu hain zındıka komiteleri, Devletin millet ile uyuşmazlığından ( halktan kopuk devlet icraatları) yararlanarak, bu çatlaklardan sızmasını profesyonelce yapmıştır. Bilhassa muhafazakâr çoğunluk kitlesinin, Kemalist resmi anlayışına olan karşı tutumunu müthiş bir şekilde kullanmıştır. Bir yandan dindar, milliyetçi ve muhafazakâr kesime, benim gizliliğim, şu ceberut devlet sistemi ile mücadele gereğidir, diyerek o kesimi ikna ettiğini biliyoruz.

Bir diğer kesime de; "şu devletin yakın geçmişinde demir balyozlarla, her on yılda bir halkın kafasına tokmak indiren resmi bir ideolojiyle mücadele de, 'takiyye' yapmam menfaatiniz ve Müslümanlığımızın gereğidir," diyerek halkın açıktan ve gizliden desteğini sonuna kadar almıştır. Diğer taraftan da inançlı ve muhafazakâr devletin içindeki vatandaşları da, bu bir "Haçlı zihniyetine karşı verilen mücadeledir", deyip onları da zihnen yanına almıştır. Ağına düşürdüklerinin desteklerini tam alabilmek için de parasal imkânlarını, bu kesimlerin yakın çevrelerine "sermaye ve zenginlik" olarak akıtmıştır. Dindar cemaatleri de yanına alabilmek yahut ta en azından seslerini kesmek için, bunların üst kesimlerinin akrabalarını ve yakınlarını kendi maddi-manevi imkânlarından istifade ettirmiştir. Özelikle çocuklarını Okullarında bedava okutmuş, üniversite diplomalarıyla mükâfatlandırmışlardır. Saymakla bitiremeyeceğimiz özellikleri olan bir gruptur bunlar.

Bütün özelliklerine yakından baktığımızda "münafıklığın tüm alametlerini taşıdığı aşikârdır. Elbette ki, münafıklığın deşifresi öyle pek kolay değildir. Kâfiri, dinsizi, ehl-i kitabı tanımak mümkündür; lakin "münafık" o kadar da kolay değildir.

Şimdi diyorum ki, hükümet azami dikkatli olmalıdır. Yeniden deşifre edilen "By Lock" şifrelerinde acaba ikinci bir tuzak olabilir mi? diyerek kılı kırk yarmalıdır. Husussan üzerinde "By Lock" çıkan kişiler iyice araştırılmalıdırlar. Bunların çalıştığı arkadaşlarından, çevrelerinden de araştırma yapılmalı, geçmişlerindeki fiil, tavırları ve davranışları da göz önüne alınmalıdır. Aksi takdirde, bu profesyonel ve dışarıdan beslenen "ajan misyoner hareketinin" acaba bir (B) planı tuzağına düşmüş olma ihtimali yok mudur?  Hem sahiden bunlar;  bir (B), bir (C) plan ve tuzakları olmayacak kadar sığ, saf ve ahmak olabilirler mi?           

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.