Hava Durumu

BATININ BEYHUDE ÇIRPINIŞLARI!

Yazının Giriş Tarihi: 11.07.2016 09:51
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.07.2016 09:51

Genelde İslam dünyasında özelde Türkiye'de dozajı gittikçe yükselen "terör ve iç karışıklığın" birbirini tetikleyen birçok sebeplerini sayabiliriz.

Terörü daimi kılmak için; evvela uygun bir zemin hazırlatılır. Ve bu zemin yavaş yavaş beslenir. Belli bir kıvama geldikten sonra, bunu hazırlayanlar tarafından, zamanı kendilerince takdir edilerek, mayınlar bir bir patlatılır. Ve böylece topyekun bir millet terbiye edilerek, rotasından saptırılmaya çalışılır.

Bu işler bir taraftan yapılırken, diğer taraftan da o milletin içindeki - muhipler- Batıya kafadan ve göbekten bağlı karanlık aydın gruplar- koro halinde harekete geçirilir. Ta ki milletin topyekun gidişi durduruluncaya kadar.

Son yıllarda, ülkemizde olan da budur. "Sıcak savaşı" bir tarafa koyan Batılı güçler, ülkemizde "soğuk bir savaş" başlatmışlardır. Bu savaşta bütün legal ve illegal yollar sonuna kadar kullanılmaktadır. Batı elinde tuttuğu "medya" silahı ile, ülkemiz üzerinde büyük bir "algı" operasyonunu kullanmaktadır.

İÇİMİZDEKİ 'HANS'LAR

Dış güçler tarafından sürdürülen bu operasyonlarda, içteki kullanabilecekleri gurupları, en zayıf damar olan "ideolojik-menfaat damarından" tutarak büyük bir saldırı içindedirler. Bazen dost olarak, bazen iyi bir dindar olarak, bazen demokrasi havarisi kesilerek, bazen de toplum menfaati diyerek, ülkenin direksiyonunda oturan Cumhurbaşkanı ve Hükümet aleyhinde medya ve bilişim yalanlarıyla, ülkeyi tökezletmek ve şoför mahallindekileri alaşağı etmek için, bin bir türlü tuzaklarını boşaltmaktadırlar.

Ama ne yapsalar nafile. Zira Rabbim, yürü ya kulum derse, onu yürümekten alıkoymak kimin haddine?

Bu arada bu hay huylar içerisinde gözden kaçan önemli bir sır da var: Batılıların içinde İslam hızla yayılıyor. İstatistikler; çok yakın zamanda Batıda İslam nüfusunun birinci sıraya yükseleceğini ve bu devletlerin demografik yapılarından dolayı "Müslüman ülkelere" dönüşeceğinin haberini, müjdesini vermektedirler.

İşte zulmün ve şerrin içinde hayrın filiz verme olayı. Adeta Firavun'un sarayında ikinci bir Musa olayı ile karşı karşıyayız.

Hz. Peygamber'in (asm) dediği gibi; "İsa (as) yani Hıristiyanlar er geç ümmetimden olacaktır", müjdesinin alametlerini görüyoruz. "Haza min fazli Rabbi"

Not: Başta gazetemiz personeli olmak üzere tüm Bursa'mızın ve İslam aleminin bayramını kutluyor, birliğimize ve dirliğimize vesile olmasını Allah'tan dua ve niyaz ediyorum.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.