Hava Durumu

Avrupa'nın paranoyak tavırları!

Yazının Giriş Tarihi: 03.11.2017 06:28
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.11.2017 06:28

Önceki makalemizde AB'nin ve dahi ABD'nin Türkiye'ye gösterdiği şiddetli nefret sebeplerinin başında Hıristiyan Ülkelerde hızla artan Müslüman nüfustan kaynaklandığını söylemiştik. Bunu hazmedemeyen ilgili ülkeler bir şekilde önünü almanın telaşı içindedirler. Türkiye'nin de İslami uyanışın aktörü olarak başrol aldığını ve bunu tetiklediğini gördüklerinden, bunun en büyük müsebbibi olarak Recep Tayip Erdoğan'ı görüyorlar. Bu sebeple doğrudan olarak, Türk Hükümetini düşürmek adına her türlü tuhaf ve hatta gülünç tepkiler ortaya koyuyorlar.

Şimdi bu kesimin yaptıkları çalışmalardan bir kısmını arz etmek istiyorum ki, AB'nin neden PARANOYAK hareketlere başvurduğu anlaşılmış olsun:

"PEW araştırma merkezi, 2050 yılında Müslümanların sayısının Hıristiyanların sayısını geçeceğine yönelik raporuna gerekçe olan etkenleri açıkladı.

Dünyada Müslüman nüfusunun hızla artmasının sebeplerini araştıran PEW Araştırma Merkezi'nin ilgili raporu yayınlandı.

PEW'in son raporuna göre Müslüman nüfusun son yıllarda bu kadar çok artmasının üç sebebi var;

Müslümanlarda genç nüfus sayısı çok fazla,

Müslüman toplumlarda doğurganlık oranı bölgesel olarak bazı bölgelerde oldukça yoğun,

Diğer dinlerden İslam'a geçen insan sayısı ise gitgide artıyor.

Hazırlanan raporda Müslüman nüfus bu hızda artmaya devam ederse 2010-2050 yılları arasında dünyanın en yoğun nüfusa sahip olan dini İslam olacak. Müslüman nüfusunun bu kadar çoğalmasının sebepleri arasında Müslümanların gayrimüslimlerden çok fazla çocuk sahibi olması ilk sırada yer alıyor. Müslüman grupların içinde genç nüfusun fazla olması doğurganlık oranının daha yüksek olmasını sağlıyor.

Alman İslam Cumhuriyeti!

Bu arada diğer gruplardan din değiştirme yoluyla Müslüman olanların sayısı gitgide artıyor. Ancak Müslüman inancından diğer dine geçişler yok denecek kadar az. 2010 ve 2050 yılları arasında Hıristiyan nüfusta 60 milyon azalma olacağı düşünülüyor. Müslüman nüfusun Afrika ve Ortadoğu'da daha yoğun olduğu görülmektedir.

Bu Müslüman nüfusu artış oranına göre ise; Avrupa kıtasında en geç 2050-2075'te AB ülkeleri birer İslam cumhuriyetine dönüşecekler. İslam Avrupa kıtasına hâkim olacak.

Örneğin; Alman İslam Cumhuriyeti, Hollanda İslam Cumhuriyeti gibi..."

AB ülkelerinin Türkiye'ye olan tavrının altında bu neden de bulunuyor. Zira İslam nüfusunun ve mazlum Afrika ülkelerinin uyandırılmasında Türkiye öncü ve lider rolü oynuyor. Türkiye ekonomik olarak güçlendikçe bu ülkeleri olumlu olarak etkileyip ayağa kaldırıyor. Binaenaleyh Türkiye'nin önü maddeten kesilmelidir, diye AB ülkelerinde genel ve yaygın bir kanı hâkimdir.  Bu tavır özellikle seçim dönemlerinde aşikâr bir şekilde ortaya çıkmaktadır. Bunu alenen teröristleri himaye ederek izhar ediyorlar. Buna ABD ve Rusya da dâhildir.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.