Hava Durumu

Asrın Münafığı 2

Yazının Giriş Tarihi: 15.08.2016 09:31
Yazının Güncellenme Tarihi: 15.08.2016 09:31

Bir önceki makalemizde işlediğimiz "21.yy'ın münafık hareketi" adlı makalemizin devamıdır:

"Yazıklar olsun sana! İslami faaliyet adına beyinlerini yıkadığın nicelerini röntgenci yaptın, başkalarının namuslarına, yatak odalarına musallat ettin. Müptezelce kaydettiğiniz görüntülerle şantajlar yaptın, nicelerinin namuslarıyla oynadın, nicelerinin yuvalarını yıktın, hayatlarını kararttın, şantaj ve baskıyla nice iş adamlarını iflas ettirdin.

İslam adına hırsızlığın en büyüğünü de sen yaptın. Defalarca sınav sorularını çalarak nicelerine haksız mevkiler ve maaşlar verdin. Binlerce yavruyu da eledin, tasfiye ettin, haklarını ve hayatlarını gasp ettin.

Bunca hırsız, bunca röntgenci, bunca casus yetiştirinceye kadar ne olurdu sanki İslam adına bir tek yiğit yetiştirseydin ya! Casuslarını liderlerin ve komutanların en yakınına kadar yaverler olarak sokacağına, bizzat o liderlerin kendisini yetiştirseydin ya!

Düşündüklerini, inandıklarını meydanlarda dobra dobra haykıran, eğip bükmeden doğru bildiklerini millete sunan ve neticede milleti ikna ederek onların velayetlerini yüklenen birkaç tane de olsa yiğit çıkarsaydın ya!

Görüşlerini, düşüncelerini güzelce ortaya koyan, açıkça milletin yönetimine talip olan, milletin özgür iradesiyle benimseyeceği delikanlılar çıkartsaydın ya! Veya bizzat kendin böyle yapsaydın ya! Her şeye erkekçe ve açıktan talip olsaydın ya! Gelmek istediğin yer nereyse oraya erkekçe gelseydin ya! Açıktan açığa gelseydin ya!

Yazıklar olsun sana! Sen her şeyi kalleşçe yapmaya yeltendin, sürünerek gelmeye, yerin altından gelmeye çalıştın. Bütün bunları üzerine çöreklendiğin milyarlarla, ümmetin milyarlarıyla yaptın, ümmetten aldıklarınla ümmeti vurdun.

Şimdi bunca hırsız, bunca casus, bunca takiyyeci bir işe yaradı mı sence? Aslında ben seni çok iyi tanırım. Ta Lawrence'lerden, Hemper'lardan, Sahte Derviş'lerden. Lakin hala saf ve temiz kalpli insanlara senin iç yüzünü anlatmak için senin yaptıklarını, kirli çamaşırlarını ortaya saçıyorum ki, tesirin ve zararın sirayet etmesin. Ha bir şey daha var, hakkını yemeyelim, İngiliz ajan misyonerler, İslam dünyasında senin gibi ikinci bir örneği olmayan, bir 'ajanı' yetiştirmekle hakikaten büyük bir başarıya imza attılar.

 

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.