Hava Durumu

Tüküreyim senin (Sözde) imamlığına!!!

Yazının Giriş Tarihi: 22.11.2018 07:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.11.2018 07:30

İnsanın inanası gelmiyor ama bu bir gerçek;

Mescidi  Haram'ın Baş İmamı Şeyh Abdurrahman el Sudeysi, önceki hafta okuduğu Cuma hutbesinde Suudi Arabistan'ın Veliaht Prensi Selman'ı bu asrın müceddidi ilan etti!..

Ve arkasından da "Prens hakkında şüphe yaratmayı amaçlayan kötü medya mensuplarının yazdıklarına, söylediklerine veya ima ettiklerine inanmayın" dedi!..

Baş İmam Efendi hutbenin sonunda, kutsal beldenin ve Haremi Şerif'in koruyucusu Kral'a itaat etmenin bütün Müslümanların görevi olduğunu söylemeyi de ihmal etmedi!..

Bir de küçük ayrıntı; 'kral' kelimesinin yanına, kutsal topraklarda yenilikler, reformlar yapan (!) prensi de ilave etti ve bununla, suratına bakınca "meşum"dan ya da "şebek"ten başka bir ifade vermeyen o prens müsvettesine itaat etmemizi evvel emirde buyurmuş oldu!

Yani sadece Kral'a değil Prense de itaat edeceğiz!?.

"Edeceğiz" diyorum çünkü Baş İmam Efendi Hazretleri sadece Arabistan vatandaşı Müslümanları değil şarktan garba, cenuptan şimale kadar bütün Müslümanları kastediyor!!?

Şimdi bu konuşmayı biraz analiz edelim..

Müceddit ne demek? Unutulmuş olan din bilgilerini ortaya çıkaran, Dini bid'at (Dinde sonradan ortaya çıkarılan şeyler)  ve hurafelerden temizleyen, dini bu bağlamda kuvvetlendiren, aslına uygun olarak yenileyen demek.

Peki, asrın müceddidi ne demek ya da niçin asır kelimesini kullanmış bu İmam? Çünkü Hz Peygamber "Allah her asırda (yüzyıl) dini aslına döndürecek bir yetkin insan gönderir" demiş.

Ya (Konu bağlamında) imam ne demek?

Namazda cemaatin en önünde olup onlara kefillik eden, dini bakımdan (cemaat arasında) en üstün şartlara-özelliklere haiz olan, insanlara; Allah'ı, kitabı, peygamberi ve dinin büyüklerini en iyi şekilde (en doğru şekilde, korkmadan) anlatıp sevdiren önder kişiliğe sahip, toplumda tebarüz etmiş Müslüman insan demek.

Şimdi de medyadan bilinen bazı bilgiler:

 ⁃ Bu (Melanet prens) önceki iki Mekke baş imamını hapse attırmış...

 ⁃ Kendi (Zengin) akrabalarını, prensleri tutuklayıp, serbest kalmaları için de onlardan milyar dolarlar söğüşlemiş,  bu haraç paralarını Amerika'ya, dolayısıyla Yahudi'ye ve hatta PYD'ye teslim etmiş...

 ⁃ iktidarda kalma diyeti olarak, Trump hırbosuyla, kılıç dansı eşliğinde, anlaşmalar yapmış ve ABD'den yüz milyarlarca dolarlık silah satın almış...

 ⁃ Bunları Yemen'de masum insanların üzerinde kullanmış ve kullanmakta...

 ⁃ Dış politikada her durumda Türkiye ve Filistin'in karşısında katil İsrail'in ve darbeci Mısır'ın yanında...

 ⁃ Bir de ne var?.. Tarihin en acımasız, ahlaksız, aptal ve ahmak cinayetlerinden biri;  Cemal Kaçıkçı olayı-felaketi var değil mi?

Şimdi...  Kalkmış bu İmam bozuntusu (Kimse kusura bakmasın, bu onun için en ehven tabirimdir) Selman denilen adamın asrın mücedditi olduğunu, yani yaptıklarıyla rayından çıkan dini (Anlayış/uygulama) tekrar rayına soktuğunu irad ediyor ve bütün dünya Müslümanlarının itaatini istiyor!!?

Hay tüküreyim senin adamlığına...

Hay tüküreyim senin sözde imamlığına...

Değil senin imam olduğunu, hem de Harem-i Şerif'in imamı olduğunu, Müslüman olduğunu bile kabul etmek mümkün değildir behey ödü bo.una karışmış ebleh.

Ey Selman, Ey Prens müsvettesi...

Şunu iyi bil; seni ne Hz Peygamber'in sözüne dayanarak, o en kutsal mekanımızda irad edilen hutbe ne de Kaşıkçı cinayeti ile ilgili olarak idamını istediğin beş kişinin infazı kurtaramayacak. Bu arada ABD ve İsrail'in senden sızdıracağı milyar dolarlar da bu beş idamın üstüne eklemek zorunda kalacağın başka kurbanlık idamlar da öyle...

İmam Sudeysi Efendi, sana gelince...

Sana laf söylemeye bile gerek yok, senin gibi bir kişiliksizin ancak yüzüne tükürülür çünkü! Kirletme o yüce mabedi, bir an önce defol git oradan. Hem belki bununla, o ruhsuz kokuşmuş bedenini, Selman'ın bence sana da yönelmesi pek muhtemel olan hışmından kurtarmış olursun.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.